FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ

Alex Chipciu, după nebunia de la Rapid - U Cluj: „E paradoxal ce se întâmplă” + „Speranța e play-off-ul”

FOTO: Raed Krishan (GSP) +36   FOTO
FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 22:51 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 23:06

Rapid - U Cluj 2-3. Alexandru Chipciu, căpitanul ardelenilor, a analizat revenirea incredibilă a echipei lui în Giulești.

Chicpiu a egalat la 2 cu un șut plasat la colțul lung. Speră ca U Cluj să se califice în play-off, ardelenii fiind la 2 puncte de locul 6, ocupat de Petrolul. U Cluj a ajuns la 16 meciuri fără eșec în deplasare după meciul cu Giulești.

Chicpiu, după Rapid - U Cluj: „E un paradox, trebuie să mai câștigăm și acasă”

„Atmosfera aici e incendiară. A părut că luăm multe, dar era 7-2 la ocazii. Am schimbat din mers, am început bine, dar nu am dat gol. Făceau superioritate pe benzi, apoi am schimbat din mers. Suntem fericiți. Suntem pe locul 2 la meciurile din deplasare, dar acasă pierdem sau facem egal. Trebuie să batem și noi acasă meciul următor. Au fost și excepții. 

La meciul cu Voluntari am fost defavorizați total, am jucat la două zile, 3 meciuri în 6 zile. Căutăm să câștigăm și acasă, să vedem ce nu merge. E paradoxal, avem mult public și nu câștigăm. 

Parcă m-au înjurat mai mult acum, de mamă, de soție. Am văzut că scandau și de Steaua. Îți dau starea aia în care vrei să te bați. Nu am reacționat deloc la injuriile lor. În atmosfera asta nici nu te bucuri când dai gol, că publicul îi împinge mereu de la spate”, a declarat Alex Chipciu.

Chipciu: „Există speranțe de play-off”

E strâns rău campionatul, mai strâns ca anul trecut, nici nu știu cine retrogradează. Am avut speranțe de play-off de la început. Obiectivul e clasarea pe locurile 7-9. Petrolul, Hermannstadt, joacă bine și au rezultate, dar suntem acolo. Oțelul și Sepsi sunt acolo, e imprevizibilă SuperLiga acum.

Eu vreau să trăiesc intensitatea asta cât mai pot, dacă mă gândeam să mă mai agăț de fotbal mă lăsam deja. Trebuie să te bucuri de fotbal. Au fost vre 2 ani, când a murit tata, în care nu mă mai bucuram așa de mult de fotbal. Nu joc pentru bani acum”, a mai declarat Chicpiu, la Orange Sport.

Sunt penibil să vorbesc de echipa națională acum. Toată lumea e lângă ei acum, după ce i-a criticat. Aș fi penibil să zic acum că îmi doresc la EURO. Putem obține mai mult acum ca în 2016. Cu Elveția la EURO puteam obține mai mult atunci

- Alex Chipciu, căpitan U Cluj

Citește și:

Burcă pleacă de la Dinamo » Premieră în România: Ovidiu își alege succesorul + Cu cine vrea Red&White să oprească valul de „hate”
DINAMO
Burcă pleacă de la Dinamo » Premieră în România: Ovidiu își alege succesorul + Cu cine vrea Red&White să oprească valul de „hate”
Alt titular de la FCSB a intrat în vizorul lui Gigi Becali: „Nu mi-a plăcut! Dădea în ele, bufa-bufa”
FCSB
Alt titular de la FCSB a intrat în vizorul lui Gigi Becali: „Nu mi-a plăcut! Dădea în ele, bufa-bufa”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
laur_gr
laur_gr  •  28 Noiembrie 2023, 08:02

Au sanse la play-off. Echipa bunicica, dar mai ales antrenor foarte bun.

paolo13
paolo13  •  28 Noiembrie 2023, 06:32

Nu o mai trimiteti la interviuri pe "jurnalista" aia ca este varza. I-a dat Chipciu peste nas tot timpul...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează