FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CLUJ 2-2

Alex Chipciu a răbufnit: „Mi-au zis că sunt pro-PSD, m-au făcut mizerie, sclav”

Alex Chipciu, foto: Imago +28   FOTO
Alex Chipciu, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 23:43 / Actualizat marti, 03 octombrie 2023 09:59

FCSB și U Cluj au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 11 din Superliga. Alexandru Chipciu (34 de ani), mijlocașul „studenților”, crede că punctul obținut de ardeleni pe Arena Națională este unul foarte important, dar s-a referit și la scandalul pe care l-a iscat prin declarațiile făcute după meciul de Cupă cu CSA (3-1). 

Dan Nistor, spectacol la interviuri după egalul cu FCSB: „Nu l-am supărat pe Pintilii. La fotbal nu am mamă, tată, naș, fin, nu am pe nimeni”
FCSB - U CLUJ 2-2
Dan Nistor, spectacol la interviuri după egalul cu FCSB: „Nu l-am supărat pe Pintilii. La fotbal nu am mamă, tată, naș, fin, nu am pe nimeni”

Alex Chipciu, după FCSB - U Cluj: „Am avut momente în care am controlat jocul”

„A fost un meci frumos, cu multe ocazii. Am avut momente în care am controlat jocul, am luat goluri din faze fixe, dar am un sentiment plăcut, pentru că am fost acolo, așa cum am zis și după finala Cupei. 

Trebuie să facem ca jocul nostru să crească de la meci la meci. În a doua repriză trebuia să riscăm, dar ca să dai gol trebuia să riști. La 2-2 mingea era mereu aproape de porți. Asta e o propagandă bună pentru fotbalul românesc. 

E un punct mare pentru noi. Mister (n.r. - Ioan Ovidiu Sabău) ne-a zis să avem grijă de jocul nostru și să luăm ceva din acest meci. Cred că progresăm de la meci la meci. 

Ne așteaptă un meci greu cu Sepsi. Au meci cu CFR, nu știu dacă vor câștiga acolo”, a spus Alex Chipciu, la Orange Sport. 

Alex Chipciu: „Am primit mesaje de la suporterii de la CSA cum că sunt pro PSD, că sunt nu știu cum”

Alex Chipciu a vorbit după aceea despre conflictul dintre acesta și suporterii CSA Steaua București, cei care l-au înjurat pe mijlocaș în timpul meciului din Cupa României. La finalul partidei, acesta a spus că echipa din Ghencea nu este Steaua. Acum, acesta a venit cu noi declarații pe această temă. 

„Am jucat aici (n.r. - la FCSB), iubesc oamenii care sunt aici, am trăit momente alături de ei. Am primit mesaje de la suporterii de la CSA cum că sunt pro-PSD, că sunt nu știu cum. 

Ideea e că am fost și eu în Peluza Sud, la meciurile din Champions League. Mi s-a părut deplasat să mă faci mizerie, sclav, în condițiile în care nu am vorbit niciodată rău de ei, ba din contră, am zis că sunt o peluză frumoasă. 

E puțin cam mult să mă înjuri. e deplasat, la fel a fost și reacția mea. A fost puțin penibil din partea mea să zic de jucătorii de acolo. Îi respect pe jucătorii de acolo. 

Despre echipament am zis ce am zis. M-a sunat și Lovin și mi-a zis de echipament. Îmi cer scuze jucătorilor. Le-am dat mesaje și lor și le-am zis că nu sunt genul ăsta, chiar dacă sunt foarte enervant pe teren, dar în viața de zi cu zi nu mă cred deasupra cuiva. 

Mă știu cu Enceanu, cu Chipirliu. Le doresc succes și lor și celor de la FCSB. Chiricheș și Pintilii sunt prieteni foarte apropiați și mă voi mai vedea cu ei. Am avut un sentiment că va fi egal. 

Înainte de meci m-am întâlnit la cafea cu ei, când am fost cu soțiile noastre. Ale lor își doreau să câștige ei cu 3-1 și eu să dau gol. Cred că ei și CFR se vor bate la campionat, sunt cele mai puternice echipe”, a mai precizat Alex Chipciu. 

VIDEO. Golul marcat de Joyskim Dawa în FCSB - U Cluj

Citește și: 

Adrian Mititelu l-a revocat din funcție și i-a luat locul » Decizie surprinzătoare la FCU Craiova

Victor Angelescu i-a dat replica lui Mihai Stoica: „Nu este expert”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  03 Octombrie 2023, 17:19

Chipciu e ca in cantecul - U Cluj e echipa de Romani , care nu-si are stapani, O echipa de studenti si in Fotbal Eminenti ! ---deci Chipciu e studentul fara stapan de la U Cluj...si e si Roman pe deasuprea ...nu va luati de el !”

Ostas
Ostas  •  03 Octombrie 2023, 15:27
Postat de gicab pe 03 Octombrie 2023, 11:34

“Alex Chipciu: „Am primit mesaje de la suporterii de la CSA cum că sunt pro PSD, că sunt nu știu cum”… așa sunt fecefeceeebistii… nimic deosebit

Doar rânamo în B

flick2020
flick2020  •  03 Octombrie 2023, 12:41
Postat de steaua.1986 pe 03 Octombrie 2023, 10:23

te-au facut exact cum esti bai *** ...

Prost ddbist ce esti, esalonul 3 din pch, postac undercover.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close