FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL 0-1

Alex Chipciu îl "vămuieşte"pe Dinu Gheorghe » Declaraţie incendiară la finalul eşecului cu Ceahlăul, 0-1

Articol de - Publicat luni, 25 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 25 august 2014 10:01

Stelistul Alex Chipciu a spus despre arbitrul Lucian Rusandu că "e într-o direcţie pe care o ştiu de cînd eram la Braşov", insinuînd că ar fi omul de casă al preşedintelui Astrei. Totul, după înfrîngerea suferită de Steaua cu Ceahlăul, scor 0-1


"Prestaţia acestui arbitru ne-a defavorizat. A fost penalty clar la mine în ultimele minute, dar n-a vrut să dea. Eu ştiu în ce direcţie e acest arbitru încă de cînd eram la Braşov, dar mă opresc aici, nu vreau să spun mai multe". Declaraţia îi aparţine lui Alex Chipciu, căpitanul roş-albaştrilor în meciul cu Ceahlăul, iar ea conţine o insinuare evidentă.

Gazeta a decriptat ce mesaj a vrut să transmită fotbalistul: Lucian Rusandu, arbitru din Sf. Gheorghe, localitate aflată în apropiere de Braşov, ar fi omul de casă al lui Dinu Gheorghe, actualul preşedinte al Astrei, pe care Chipciu îl ştie şi cu care a lucrat pe vremea cînd el juca sub Tîmpa, iar "Vamă" conducea clubul.

Mai departe, declaraţia neterminată a lui Chipciu lansează, indirect, o acuzaţie: Rusandu a făcut tot posibilul ca Steaua să nu cîştige, tocmai pentru că un astfel de deznodămînt o avantajează pe Astra, gruparea la care activează acum Dinu "Vamă".

Reacţia şefului Astrei? "Nu înţeleg de unde s-a făcut legătura asta că s-a referit la mine atunci cînd a dat acele declaraţii Chipciu. A pronunţat vreun nume jucătorul Stelei? Nu, eu n-am auzit, atunci de ce sînt eu implicat în această poveste?! Poate pentru că sînt mulţi bolnavi în presă?", a declarat "Vamă" la DolceSport.


30 de kilometri e distanţa între Sf. Gheorge, localitatea de domiciliu a lui Rusandu, şi oraşul Braşov

4 ani au lucrat împreună Chipciu şi Dinu Gheorghe la FC Braşov, între 2007 şi 2011

3 meciuri ale roş-albaştrilor a arbitrat Rusandu de cînd e în Liga 1: Steaua - FCM Tg. Mureş 3-1, Steaua - FC Botoşani 4-0 şi Steaua - Ceahlăul 0-1

Astra, victorii pe linie cu Rusandu
De cîte ori a arbitrat-o Rusandu pe Astra? De 3 ori de cînd Dinu Gheorghe e preşedinte acolo. De fiecare dată a cîştigat Astra, însă nota încasată de "central" din partea Gazetei Sporturilor a fost mereu bună sau foarte bună. Totuşi, după Astra - Chiajna 1-0, din primăvară, Şumudică a avut un discurs violent la adresa lui Rusandu, pe care l-a acuzat de prestaţie părtinitoare.
Sezonul Meciul Nota GSP pentru Rusandu
2012-2013 Astra - Ceahlăul 4-2 7
2013-2014 Gaz Metan - Astra 0-1 7
2013-2014 Astra - Chiajna 1-0 6

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (43)
ataraxia
ataraxia  •  25 August 2014, 22:08

a cam sarit parleazul chipciu asta...se da cam rotund...sa isi imbunatateasca fotbalul pe care il stie, deocamdata.

je__
je__  •  25 August 2014, 18:55

Acu'nu ca tin eu cu Dinamo, da' a fost simulare clara ca lumina zilei. Hai sa fim seriosi, Steaua a jucat prost, asa cum si Dinamo a facut-o in ultimele 3 meciuri. Ca si noi, a capatat exact cat a meritat. Mai bine si-ar vedea de treaba lor Chipciu si mai ales Stoican, ca mai nou zici ca-i Cholo Simeone! :))

night_wolf
night_wolf  •  25 August 2014, 18:17

Cica stia de cand era la Brasov, pai de ce nu a aparut atunci in presa? Asa e complice.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează