FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Alex Chipciu nu mai suportă situaţia de la Steaua şi îi desfiinţează pe fani: "Aşa-zişii suporteri ne înjură de la începutul meciului"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 martie 2015 21:13

Alexandru Chipciu este unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai Stelei, însă nici el nu stă deoparte în disputa pe care Cristi Tănase o are cu suporterii campioanei. 

Mijlocaşul îi atacă şi el pe fani şi nu înţelege de ce jucătorii Stelei sînt înjuraţi la fiecare meci.

"Nu doar Cristi Tănase a fost huiduit. Aşa-zişii suporteri care vin la meci, 500 de oameni, ne huiduie de cînd începe meciul. Auzim înjurături cum nu am mai auzit nicăieri şi ne fac şi blatişti, cum ne fac ei...

N-aş putea avea o părere, fiindcă suporterii Stelei poate sînt alţii, sînt 4 milioane în toată ţara şi cred că nu cei 1.000 care vin la meci reprezintă suporterii Stelei.

La noi la meci vin oameni care îşi aruncă frustrările pe noi, clar", a declarat Alexandru Chipciu la DigiSport.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (187)
vanzatoriideiluzii
vanzatoriideiluzii  •  25 Martie 2015, 10:37

Marii suporteri din Peluza Sud, niste vanduti... Ultras, Vacarm, Shadows, Glas s.a.m.d, l-ati injurat pe oier la comanda, v-a platit, ati tacut, v-ati facut spalatorii ati spart banii, acum va e foame si iarasi va asmut jegosii. Peluza Sud = unelte folosite impotriva oierului! Mentalitate..aiurea, spirit de lupta..aiurea, vechiul spirit..aiurea. Nu stiu de ce nu zice argatul cati bani v-a dat la fiecare sa taceti. Sa va dezbrace in public si sa arate cine e de fapt marea Peluza Sud. Fomistilor!

madskills
madskills  •  25 Martie 2015, 10:16

Asa zisii suporteri, injura asa zisii fotbalisti

doriansky
doriansky  •  25 Martie 2015, 10:03

pai astia sunt suporterii fecesebeului Chipciule!! ... ca ai STELEI s-au distantzat de echipa puscariashului coclit! Deci obisnuieste-te cu astfel de episoade ca vei mai avea parte de ele garantat!!

Vezi toate comentariile (187)
Comentează