FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - RAPID, MÎINE, 18:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Alexa are temă de la Răzvan să ia azi un "galben" ca să nu fie suspendat în derby » Plan pentru Dinamo

Dan Alexa trebuie să ia galben azi pentru a nu rata meciul cu Dinamo
Dan Alexa trebuie să ia galben azi pentru a nu rata meciul cu Dinamo

Articol de , - Publicat duminica, 28 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 27 august 2011 22:34

Aflat la limita suspendării, Dan Alexa are misiune să se "închidă" la cartonaşe la Piatra Neamţ.

Răzvan Lucescu nici nu concepe să-l piardă peste două etape, cînd Rapid se va duce peste Dinamo şi i-a cerut "închizătorului" să obţină premeditat un cartonaş galben în această seară. Alexa ar deveni automat suspendat pentru meciul următor, acasă cu FC Braşov, dar va putea apoi să-şi ajute colegii în Ştefan cel Mare.

N-a lipsit nici un minut!
Împreună cu Marcos Antonio şi Dani Coman, fostul căpitan al lui Poli alcătuieşte tripleta de rapidişti care n-a ratat nici un minut din cele şase înfruntări oficiale de pînă acum. Alexa a dovedit pînă acum că e principalul pilon al mijlocului rapidist. Dincolo de aportul defensiv, cifrele arată că mijlocaşul de 31 de ani are un rol important şi la construcţie, avînd un procentaj foarte bun în ce priveşte participările în fazele ofensive şi pasele reuşite.


170.000 de euro pe an este salariul lui Alexa în Giuleşti, al treilea ca mărime dintre mijlocaşii Rapidului, după Deac şi Teixeira

Acuzat că se dă lovit cu "cîinii"!
În returul sezonului trecut, la Poli, Dan Alexa a ratat partida cu Dinamo tocmai din cauza cumului de cartonaşe galbene. "Alexa nu a putut uita de reminiscenţele trecutului şi a luat un cartonaş tocmai ca să nu joace cu Dinamo, să nu cumva să supere pe cineva. Nu i-a păsat de echipă, a fost mai interesat să nu joace cu dinamoviştii", a acuzat atunci actorul Florin Călinescu, fan înfocat al bănăţenilor. Alexa a apărat timp de trei sezoane culorile trupei din "Groapă".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
iulian96alexx
iulian96alexx  •  29 August 2011, 18:29

LIGA 1, LIGA BBVA, PREMIER LEAGUE, IL CALCIO, LIGUE 1 LIVE Doar aici IN HD! Super CALITATE www.tivisport.info www.tivisport.info www.tivisport.info www.tivisport.info

mihai_ferdinand
mihai_ferdinand  •  29 August 2011, 03:34

Inainte era o vorba :"alexa pleca cu galben de la cabine". Bine vorba asta era, cand era la dinamo, dupa ce a plecat a devenit cel mai bun jucator din liga, nu mai era "chirurgul" a devenit stalpul de neclintit al nationalei si al timisoarei. In fine, cu acel galben de la cabine plus cel cu tema, tare ma tem ca va face de-un rosu :)))

l337_owner
l337_owner  •  28 August 2011, 20:05

S-a terminat meciul. Unde e cartonasul ziaristu' lu' peste?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează