FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

Alexa face curățenie la Chiajna » Primul jucător care și-a reziliat contractul » EXCLUSIV Reacția jucătorului

Articol de - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 15:27

Fundaşul central al celor de la Concordia Chiajna, Răzvan Tincu, şi-a reziliat contractul cu trupa din Ilfov după ce a venit la Concordia în vara lui 2015.

Contactat de Gazetă, stoperul a detaliat: "Am decis să reziliez azi contractul cu Concordia pe cale amiabilă după ce am avut o discuţie cu preşedintele clubului.

Domnul Tănase nu a avut absolut nimic ce să îmi reproşeze la nivel sportiv sau uman, dar pur şi simplu nu am mai intrat în vederile noului antrenor aşa că am considerat că este mai bine pentru cariera mea să încetăm colaborarea. Sunt deja în discuţii cu mai multe echipe şi sper să semnez un nou angajament cât de curând pentru a putea începe pregătirea centralizată".

2 goluri în 138 de meciuri a marcat Tincu în Liga 1, all-time

În acest sezon, TIncu, 29 de ani a jucat pentru Chiajna.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
927780137358123
Ioan Colcer  •  18 Ianuarie 2017, 11:44

gsp pentru voi numai DINAMO SI STEAUA sunt echipe de unde sa dati stiri echipele din ARDEAL aflate pe primele 6 locuri nu conteaza pentru voi MEDIAS SI CLUJ nu exista.In CIPRU CFR a castigat cu 2-0 nu este interesant numai scandalurile de la cluburile bucurestene bravo voua .

blatistu49
blatistu49  •  17 Ianuarie 2017, 17:16

HUAAAAA banii Poporului cheltuiti de Primarii ptr niste mizerie fara bublic dezinters total DNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

blatistu49
blatistu49  •  17 Ianuarie 2017, 16:58

dispari golanule chetuiti banii poporului golanilor cu comune

Vezi toate comentariile (6)
Comentează