FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Dan Alexa spre Bolton

Dan Alexa, Alexa, Poli Timisoara
Dan Alexa, Alexa, Poli Timisoara

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2010 00:00

Căpitanul lui Poli Timişoara, Dan Alexa, ar putea ajunge la locul 18 din prima ligă engleză

Evoluţiile lui Dan Alexa în Europa League au atras privirile managerilor din Premier League! În urmă cu 10 zile, Alexa a fost contactat de un apropiat de-ai lui Owen Coyle, fostul manager al lui Burnley. "Eşti dorit în Anglia. Te interesează?", a fost mesajul pentru liderul din teren al lui Poli.

Acum două zile, Coyle a demisionat de la Burnley, locul 14 în Anglia, şi va semna cu Bolton Wanderers (locul 18). Britanicul este hotărît să întărească echipa cu mijlocaşul timişorean pentru a se salva de la retrogradare. "Dan ar fi interesat de o aventură în Insulă. Aşteaptă acum o ofertă concretă, pe care apoi o va prezenta conducerii", a dezvăluit sursa Gazetei.

Alexa nu a dorit să ofere prea multe detalii, dar spune că ar fi pregătit să joace în Premier League: "Nu ştiu mare lucru, însă aş fi bucuros dacă s-ar realiza un asemenea transfer. Pentru orice jucător este o oportunitate extraordinară să joace în Anglia".

6,00 este media notelor primite de Alexa în turul de campionat

196 meciuri şi 5 goluri a strîns căpitanul lui Poli în Liga I

În vizorul lui Răzvan
Dan Alexa a fost convocat de Răzvan Lucescu pentru meciul cu Lituania din preliminariile CM 2010, dar mijlocaşul s-a accidentat cu trei zile înaintea partidei. Căpitanul lui Poli a fost om de bază sub comanda lui Neluţu Sabău în turul de campionat şi a reuşit să marcheze în deplasarea de la Mediaş (6-2). Dacă pleacă la Burnley, înlocuitorul lui Alexa la Poli va fi angolezul Dede.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (13)
soundbuster
soundbuster  •  10 Ianuarie 2010, 08:52

...banc cu militieni. Nu are Poli norocul asta.

 •  08 Ianuarie 2010, 20:04

e slabut pentru liga engleza

 •  07 Ianuarie 2010, 09:44

Doar EXTRACOMUNITARII au nevoie de prezente in 70% din meciurile nationalei lor. Cineva avea dreptate. E un "ghiogar" dar pana la urma asa sunt majoritatea jucatorilor cu profil defensiv de la echipele din a 2-a jumatate a clasamentului din Premier League. Un exemplu is jucatorii nu putini la numar din Irlanda, Scotia si Tara Galilor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează