FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - TRNAVA, AZI, ORA 20:45, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Alexandru Chipciu rupe tăcerea: ”Nu sînt un bad-boy, am greşit doar că am ripostat!”

Alexandru Chipciu a fost achiziționat în iarna trecută de la FC Brașov, roș-albaștrii plătind 1,5 milioane de euro în schimbul său
Alexandru Chipciu a fost achiziționat în iarna trecută de la FC Brașov, roș-albaștrii plătind 1,5 milioane de euro în schimbul său

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 01 august 2012 22:07

Mijlocaşul dreapta a declarat în exclusivitate pentru Ştirile Sportive de la Antena 1 că a încercat să ia legătura cu selecţionerul Victor Piţurcă pentru a-şi cere scuze faţă de acesta.

- Alex, prima adversară a Stelei din acest sezon al cupelor europene e Spartak Trnava din Slovacia. Ce ştii despre această echipă?
- Că nu e deloc o echipă slabă. Ştim cu toţii că ne aşteaptă un meci greu, dar vom fi foarte serioşi. Mister ne-a vorbit despre slovaci, el i-a şi văzut contra celor de la Sligo Rovers şi ne-a atenţionat că vom avea în faţă o echipă solidă, cu jucători extrem de înalţi.

- Te sperie faptul că stadionul ar putea fi gol? Pînă acum s-au vîndut doar cîteva mii de bilete.
- Cred că pînă la ora jocului, fanii vor veni să-şi procure tichete. Va fi cu siguranţă lume, pentru că fanii noştri ştiu cel mai bine să ne încurajeze. Sînt sigur că după ce ne vom califica va veni foarte multă lume să fie alături de noi.

- Ai vreun mesaj să le transmiţi fanilor?
- Să vină alături de noi pentru că împreună sîntem mult, mult mai puternici!

"Acum sînt mai puternic!"

- În ultimele săptămîni ai fost protagonistul unor episoade extrasportive. A fost acel incident de la Mamaia după care toată lumea te-a criticat.
- Sincer, eu sînt mai puternic acum decît înainte, dar familia mea a avut mai mult de suferit. OK, acel incident de la mare a fost adevărat, dar s-a exagerat. A fost vorba de doar trei minute, iar la final omul cu care ne-am certat ne-a urat baftă şi ne-a spus că e alături de noi să luăm titlul.

- Dar incidentul a existat.
- Da, şi recunosc că am greşit atunci cînd am ripostat. Dacă nu ripostam, sînt sigur că nu se mai întîmpla nimic.

- După ce s-a scris despre asta, selecţionerul Victor Piţurcă a spus despre tine că eşti schimbat în rău şi a lăsat de înţeles că ar putea să nu te mai convoace.
- Să fie clar, eu nu sînt un bad-boy! Legat de domnul Piţurcă, am încercat să iau legătura cu dînsul, dar nu mai are acelaşi număr de telefon. Am făcut rost de cel nou şi am să-l sun pentru a discuta.

- Ţi-e teamă că ai putea pierde echipa naţională acum?
- Nu mă tem deloc pentru acest lucru. Eu voi da totul pe teren şi sînt sigur că dacă am să fiu în formă, atunci voi fi chemat la lot!

- Tot domnul Piţurcă spunea că apropierea de Cristi Tănase nu e una potrivită.
- Eu sînt prieten şi coleg cu Cristi, nu am cum să fiu în vreun fel influenţat de acesta. Repet, sînt un om normal, un băiat liniştit, nu sînt deloc aşa cum s-a vorbit despre mine. Am greşit atunci la mare, dar s-a dat prea mare amploare.

"Normal că ne gîndim să ajungem în primăvara europeană, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Sincer, mi-aş dori mai mult să luăm titlul, nu am mai făcut-o de mult şi asta vor şi fanii" (Alexandru Chipciu, mijlocaş Steaua)

"E mai bine că jucăm pe Arena Naţională. În prima etapă, pe Ghencea, am avut ceva probleme cu gazonul şi asta s-a văzut în jocul nostru" (Alexandru Chipciu, mijlocaş Steaua)

"Avem o echipă foarte bună, cu mulţi jucători la loturile naţionale. Sînt sigur că, fiind uniţi, putem să ne îndeplinim toate obiectivele" (Alexandru Chipciu, mijlocaş Steaua)

2 goluri a marcat Chipciu în returul trecut la Steaua în 14 partide disputate

5,71 a fost media notelor GSP ale lui Alexandru Chipciu în returul trecut la Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
old1
old1  •  02 August 2012, 21:36

Ce nu esti tu? Un bad-boy?...vezi ca te-ai murdarit la gura de engleza. Daca nu va mai place limba romana plecati in ..... mea.

crss21
crss21  •  02 August 2012, 16:52

Suntem siguri de asta!

vladutz13
vladutz13  •  02 August 2012, 12:28

Chipciu este la primul incident, nu este nicio problema, este om.... in schimb Tanase este la al 100-lea!!! Trebuia de mult timp vandut, strica atmosfera in lot, ca sa nu mai zic ca scade enorm si media de IQ a echipei :)). Tanase e pe nivel egal cu Forrest Gump!! :)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează