FOTBAL  »  Superliga  »  PETRECERE

VIDEO Ținta numărul 1 a lui Gigi Becali la transferuri, nuntă cu lăutari: „Mă văd mare mafiot”

Alexandru Crețu s-a distrat pe cinste la nunta sa // foto: Instagram
Alexandru Crețu s-a distrat pe cinste la nunta sa // foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 16:19 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 17:38

Sâmbătă, 15 mai, Alexandru Crețu (29 de ani), fotbalistul aflat în capul listei de achiziții a lui Gigi Becali la FCSB, s-a căsătorit cu Adelina, logodnica sa.

Alexandru și Adelina ar fi trebuit să se căsătorească în mai 2020, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap. Cei doi au amânat nunta aproape un an, iar sâmbătă, evenimentul a avut loc într-un final, la Pașcani, orașul natal al fotbalistului.

VIDEO. Spectacol la nunta lui Alexandru Crețu

Desigur, nu au lipsit dedicațiile. După cununia civilă, la care a fost îmbrăcat la 4 ace, Crețu s-a schimbat într-o ținută mult mai lejeră și a pășit pe ringul de dans. În imaginile postate pe Instagram de Adelina, se poate observa cum invitații s-au distrat pe cinste pe ritmurile de manele, fără să poarte mască. Lăutarul a adaptat versurile mai multor melodii care i-au fost dedicate fotbalistului: „Mă văd mare mafiot / Când mă îmbăt, parcă sunt Crețu nebunu'”.

Alexandru Crețu, la FCSB?

Alexandru Crețu, mijlocaș de „națională”, și-a încheiat socotelile cu Maribor și a devenit liber de contract. FCSB vrea să-l transfere pentru postul de stoper, prioritatea fotbalistului ar fi să rămână „afară”. Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, e din nou interesat de achiziționarea mijlocașului defensiv.

Becali nu e la prima tentativă de a-l aduce pe jucătorul debutat de Mirel Rădoi în națională. Crețu a evoluat la Poli Iași între 2011 și 2017 și a fost dorit în acea perioadă de Becali, însă Florin Prunea, președintele de atunci al moldovenilor, a cerut o sumă mai mare decât era FCSB dispusă să achite.

Nu am discutat cu nimeni de la FCSB. Am citit declarațiile domnului Becali despre Crețu, dar nu știu cu cine au vorbit conducătorii de acolo. Prioritatea lui Crețu o reprezintă un nou contract în străinătate Maribor s-a comportat ca un club mare, nu avem nimic de reproșat, le mulțumim oamenilor cu care am colaborat în Slovenia! Revenirea în România nu e prima opțiune a lui Alex acum

- Zvonko Milojkovic, agentul lui Crețu, pentru GSP

Citește și:

Gigi Becali s-a săturat! 500.000 € pregătiți pentru a-și îndeplini planul

Doi foști steliști și un campion european la minifotbal fac senzație în liga județeană! Se luptă în barajul pentru promovare în L3

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
elgabri
elgabri  •  16 Mai 2021, 20:05

Care au ceva creier nu cred ca i ia la fotbal de la un inceput e o chestie eliminatorie !!

dakesis
dakesis  •  16 Mai 2021, 19:51

il credeam baiat destept pe asta, din ce mai aparea ca spus de el... Dar, nah, fotbalistii raman fotbalisti. Sunt eu prost ca mereu am asteptari sa fi deschis vreunul o carte in viata. Si nu Coelho:)

comabi
comabi  •  16 Mai 2021, 19:06

Neica, despre altceva chiar nu aveai ce sa scrii?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează