FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSU CRAIOVA

VIDEO Alex Crețu, după ce galeria Craiovei a anunțat că boicotează meciul cu Rapid: „Trebuie să fie lângă echipă indiferent de rezultate! Noi plecăm, ei rămân”

Alexandru Crețu, mijlocaș defensiv la Universitatea Craiova
Alexandru Crețu, mijlocaș defensiv la Universitatea Craiova

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 16:41 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 16:56

Alexandru Crețu (31 de ani), mijlocaș defensiv la Universitatea Craiova, a participat la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid de duminică (ora 20:30), comentând absența galeriei oltene, care a anunțat că nu se va prezenta la meci în cazul în care „nu va fi numit un antrenor demn de Știința”. În ciuda amenințării, pe banca tehnică nu s-a efectuat nicio modificare.

Universitatea vine după o înfrângere usturătoare etapa trecută, 1-3 cu Petrolul, și se pregătește pentru o deplasare complicată, în Giulești, unde o așteaptă Rapid, vecină de clasament cu „juveții”.

Craiova nu va beneficia de sprijinul galeriei, Peluza Nord anunțând încă de la începutul săptămânii că va boicota meciul cu Rapid în caz că antrenorul Corneliu Papură nu va fi înlocuit cu „un antrenor demn de Știința”.

Anunț-șoc al finanțatorului din Superligă: „Mă aliez cu Pițurcă! Investitor la Steaua? Sună interesant!”
CSA STEAUA
Anunț-șoc al finanțatorului din Superligă: „Mă aliez cu Pițurcă! Investitor la Steaua? Sună interesant!”

Alexandru Crețu, unul dintre oamenii de bază ai echipei, consideră că suporterii greșesc, că ar trebui ca aceștia să-și susțină necondiționat favoriții.

Alexandru Crețu, înainte de Rapid - CSU Craiova: „Suporterii ar trebui să fie lângă echipă indiferent cine poartă tricoul”

„Fără suporteri va fi greu. Indiferent cum sunt ei în tribună, sunt alături de noi și îi simțim aproape, pot schimba soarta echipei.

Consider că suporterii, galeria mai ales, trebuie să fie lângă echipă și culorile clubului indiferent de rezultate, de cum arată echipa.

Noi le oferim respect cât putem, ei au dreptul să ne judece dar eu cred că ar trebui să fie lângă echipă indiferent cine poartă tricoul. Noi vom pleca, ei vor rămâne”, a afirmat Crețu la conferința de presă.

Alexandru Crețu: „E prematur să vorbim despre titlu la începutul campionatului”

Crețu crede că un rezultat pozitiv cu Rapid ar putea să o readucă pe Craiova pe drumul bun. Pe deasupra, a părut iritat de discuțiile despre cucerirea titlului.

„Un rezultat bun în Giulești ar schimba situația. Vom avea 3 meciuri într-o săptămână. Ne antrenăm în fiecare zi pentru asta, suntem pregătiți și cred că vom face lucruri frumoase.

Titlul? Suntem la Craiova. Craiova s-a bătut clar în fiecare an la titlu, încearcă să fie o echipă competitivă pentru Liga 1. Sunt normale întrebările, dar e și presiune, din prima etapă auzim: «Titlul, titlul?».

Vedem unde vom fi la mijlocul sezonului, în play-off, și vom vorbi de titlu. Să vorbim de la începutul campionatului e prematur”, a comentat mijlocașul alb-albaștrilor.

Tot despre Universitatea Craiova:

Întrebarea despre Corneliu Papură a provocat răbufnirea în conferință: „Ar fi nedemn, nedrept!”

Cum se întărește Universitatea Craiova » Omul adus de Rotaru e școlit la Inter

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
kubax
kubax  •  30 Octombrie 2023, 11:37

Păi de unde bănuți, Crețule? Ca nu le-au intrat alocațiile!

eunescu09
eunescu09  •  28 Octombrie 2023, 19:18
Postat de dandana pe 28 Octombrie 2023, 08:36

Crețule s-a greșit grav la Craiova. Craiova nu ajungea în situația asta dacă erau dubluri de mult care sa vă provoace. Dar voi sunteți singur pe post, și plictiseala și nepăsarea vă distruge. Rotaru și prostia lui a făcut sa nu avem jucători. Ca el aduce cu calitate, pai de unde calitate gratis? Craiova la fiecare pauza minim 3 jucători trebuia sa aducă, va depășeau rămâneați pe banca. Concurenta nu este, antrenori nu prea, începând cu Reghe care este un 0 barat din păcate în ultimul timp. Iar conducerea este una de glumă. Niciunul de acolo nu are treabă cu fotbal. De ce s-a ajuns aici? Doar rotaru știe! Ce vrea rotaru? Va zic eu, sa distrugă echipa la cum se poartă. Ști Papură a mai fost la Craiova, și na dacă vrei sa fi în play-out merge. Dsr cum sa bagi în antrenor care a antrenat doar Craiova și în liga a 3-a. Chiar nu ai creier sa gândești. Papură vrea sa între antrenor la Craiova, ii trebuie experiență la alte echipe. Ii trebuie sa învețe, chiar dacă ești pus cu forța se întâmplă ce ai făcut cu petrolul. Asa ceva niciodată nu trebuia sa se întâmple dacă erai deștept. Iar Ivan trebuie sa joace pe partea lui și să-l punem și pe Mitriță pe cealaltă parte. Mi s pare corect, Mitriță mai are de muncir pana sa se creadă numărul unu. Iar fani nu trebuie să certe jucători, jucători uni atâta pot, alți sunt ținuți mai mult cu forța în echipă de Rotaru, iar mulți știu ca nu pot pierde postul și au cam uitat de fotbal. Anul trece și banul bine, de ce s-ar stresa băieți sa lupte

În principiu aveți dreptate dar urmăriți discursul lui Dorinel Munteanu după meciul cu sibienii, la adresa lui Brodisteanu. Atitudine de șef, de antrenor cu personalitate și stăpân pe el. Cine nu muncește, la revedere! Omul nu discuta. La noi aflam ca toți sunt vedete, sunt nemaipomeniți și inegalabili. Atunci de ce ne miram?

dandana
dandana  •  28 Octombrie 2023, 08:42

Cred că doar o curățenie de la conducere pana la jucători mai poate face ceva. Aduși jucători de valoare, conducători care se pricep la fotbal și nu cifre. Fotbalul fin păcate nu este matematică, și un sport de forță și contact, un sport care trebuie sa fi dedicat sa poți reuși. Se plânge rotaru ca nu au venit la Craiova jucători și uni în conducere. Pai tu ai veni Rotare unde ai numai turnători și tot ce vrei se întâmplă la echipă. Dacă-l vrei pe Markovici în teren este, îl vrei pe Bairam este, chiar dacă mulți dintre favoriți tai nu au loc în liga a 2-a q. La Craiova trebuie sa scăpăm de vedete și sa aducem jucători cu calitate. Nu doar uni care trăiesc din amintiri

Vezi toate comentariile (6)
Comentează