FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - DINAMO 0-0

Alexe e pe picior de plecare, Dinu Gheorghe anunţă echipa şi suma: "Dacă plătesc atît, îi dăm drumul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iulie 2015 23:18

Dinamoviștii Marius Alexe şi Vytautas Cerniauskas au vorbit după egalul de pe terenul celor de la ASA Tîrgu Mureş, 0-0. 

"Trebuie să fim mulţumiţi cu acest egal. Am întîlnit o echipă bună, cu mulţi jucători de valoare, e vicecampioana României totuşi", a zis Alexe la Look. 

...despre echipă şi faptul că a fost folosit atacant: "Noi sîntem o echipă nouă, nu sîntem foarte omogeni. Mie îmi place să joc atacant, acolo am dat mereu cel mai bun randament".

...despre o posibilă plecare: "S-ar putea să plec, să vedem, nu vreau să dau mai multe detalii". 

"Trebuie să mai aducem încă doi atacanţi. Dacă cei de la Karabukspor vor plăti 200.000 de euro, Alexe poate pleca. Noi am acceptat o sumă mică avînd în vedere CV-ul pe care îl are Alexe. Şi dacă rămîne Alexe, tot doi atacanţi vrem", a completat Dinu Gheorghe.

Cerniauskas spune că în acest moment el vede campionatul României peste cel din urmă cu un an, atunci cînd a plecat de la Vaslui. 

"Sînt bucuros că nu am pierdut azi. Sînt fericit după rezultatul de azi. E un rezultat echitabil. S-a văzut că am avut o perioadă scurtă de pregătire, jucătorii au venit şi ei tîrziu.

Ne mai trebuie timp pînă vom fi la capacitate maximă. Am găsit un campionat puternic, eu cînd am plecat campionatul părea mai slăbit. Acum sînt multe echipe puternice", a zis Cerniauskas. 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (16)
fangigi
fangigi  •  13 Iulie 2015, 23:21

Calmati-va, nu-l ia nimeni pe Alexe!:))))

randoom_._
randoom_._  •  13 Iulie 2015, 05:02
Postat de unico_biancorossi pe 13 Iulie 2015, 00:53

Cu mari sanse de reusita a transferului, noul numar 9 din Stefan cel Mare : Lukasz Gikiewicz.>>>https://www.youtube.com/watch?v=zFuHiB-HOiE

ce pe777atrda de jucator. a inscris 8 goluri in 3 ani la o echipa la care si fundasii dadeau mai multe goluri. dupa,s-a pierdut total nu a mai inscris mai nimica si a schimbat vreo 5 echipe in 2 ani. sper sa vina la voi.

randoom_._
randoom_._  •  13 Iulie 2015, 04:57
Postat de zecs93 pe 13 Iulie 2015, 00:53

lukas gikiewicz este noul jucator ( atacant) al lui Dinamo, chiar e mai bun ca bilinski din ce vad pe youtoube, daca il aduc si pe yamasha cum se aude ( golgheteru lui maccabi haifa si al campionatului din israel) atunci putem spune ca avem valoare si in avanposturi !!!

gymd aka *** strikes back. voi si in zimbabwe,daca erati in insolventa,trebuia sa fiti retrogradati. Romania este singura tara de pe terra,unde nu s-a intamplat asta. eu nu intelg de ce *** dela frf si lpf accepta ca echipele aflate in insolventa sa joace in playoff. in mod normal,nici nu s-ar pune problema ca ati avea voie in playoff. la cum jucati si la ce lot aveti,oricum nu ajungeti in playoff, dar totusi,ca idee.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează