FOTBAL  »  Superliga  »  IMPACARE

Alexe: "Nu cer clemenţă, îmi asum orice măsură se va lua împotriva mea!"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2010 00:00

Marius Alexe a fost reprimit la prima echipă şi va putea evolua mîine, cu Poli Iaşi. Atacantul de 20 de ani a vorbit şi despre scandalul în care a fost implicat săptămîna trecută, cînd a fugit din cantonament împreună cu Mărgăritescu, Boştină, Zicu şi Adrian Cristea.

"În ceea ce mă priveşte, în ultima perioadă am trecut printr-o stare de nervozitate, de tensiune peste măsură. Am evoluat destul de bine, dar rezultatele nu au apărut. A venit şi eliminarea din Cupa României... Nu am fost antrenat pentru aceste insatisfacţii, dar am fost antrenat într-o situaţie regretabilă. Sper ca suporterii să-mi acorde înţelegerea necesară pentru a trece peste acest moment. Nu cer clemenţă clubului! Sînt convins că măsura luată de Dinamo va fi regulamentară! Şi mi-o asum", a spus Alexe pentru fcdinamo.ro.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
crs_fcd
crs_fcd  •  23 Aprilie 2010, 15:20

Sa plece toti becalienii de la Dinamo (asta dupa ce am asteptat atata sa plece Turcu) si sa revina Dario Bonetti ca antrenor!

florinch
florinch  •  22 Aprilie 2010, 18:05

Stiti care este diferenta dintre N'Doye si alti petrecareti de la Dinamo?Dupa ce N'Doye pierde o noapte in cluburi in meciul care urmeaza da totul pe teren(si o face bine),pe cand celorlalti le trebuiesc doua saptamani sa-si revina.Unde mai punem faptul ca senegelezul nu consuma alcool,pe cand ceilalti.... Va rog sa-mi spuneti cine este profesionist in cazul de fata.

crazykiller
crazykiller  •  22 Aprilie 2010, 17:57

Ar trebui reprimiti toti...si N'doye dat afara!el strica tot!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează