FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, MARŢI, 20:30, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Alianţă anti-Dinamo! Rapid şi Craiova se revoltă după ce partida Dinamo - Astra a fost amînată cu o zi

Marius Niculae, Niculae, Dinamo
Marius Niculae, Niculae, Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 12 mai 2010 00:00

Giuleştenii critică decizia LPF de a decala meciul Dinamo - Astra! Rapidiştii cred că dinamoviştii sînt favorizaţi de programul etapei viitoare.
Vezi imagini cu Cristi Borcea oferind cadouri inedite pe stadion la Alba Iulia! (video)

"La cîte ni s-au întîmplat în ultima vreme, nu ne mai miră nimic. Dar e clar că vor să vadă mai întîi ce facem noi la Braşov", a spus vicepreşedintele Nicolae Manea.

Mititelu: "Nu ne prezentăm cu Steaua"
La fel de nemulţumiţi de modificare sînt şi oltenii, aflaţi în luptă directă cu Astra pentru evitarea retrogradării. Patronul Universităţii, Adrian Mititelu, anunţă că juveţii nu se vor prezenta la meciul cu Steaua, de runda viitoare: "Nu intrăm pe teren dacă Astra joacă marţi! Aşa, şi eu vreau şi eu să joc miercuri! Va fi scandal monstru! Nu mai sîntem în anii '90!".

Ieri, Liga a anunţat că Dinamo - Astra se va disputa marţi, de la 20:30, deşi iniţial fusese programat luni, la ora 17:00. Steaua - U Craiova se joacă duminică, iar Braşov - Rapid luni.

Şi Condescu acuză
Marin Condescu, preşedintele Pandurilor, a ieşit şi el la atac, întrucît şi echipa sa este angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării cu Astra: "Nu e corect! Sînt aceleaşi practici ca înainte de '89. Au mutat meciul ca să ştie cum arată clasamentul după întreaga etapă". "Noi am primit un fax de la Ligă. La speculaţii sîntem campioni mondiali! Nu sîntem avantajaţi fiindcă apoi jucăm sîmbătă şi vom fi mai obosiţi decît alţii", a comentat directorul general al Astrei, Costel Lazăr.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
 •  12 Mai 2010, 11:12

Alo, "timisoara", voi cand invatati sa vorbiti romaneste ? Luati buhaiul si emigrati!

 •  12 Mai 2010, 11:08

copos, mititelu si condescu ? Pai astia mai sunt in liga I, iar ei liberi ? Aaaa, inca 2 etape...iar dupa aia sa se certe la ..matineu !! P.S Rapid la matineu pentru magariile cu liga la transferuri !

 •  12 Mai 2010, 11:01

Mititelul ala e bolnav la cap. Dupa ce ca le-a dat meciul alora de la CFR, mai sare si de c*r in sus ca vai ce rau ii pare, cand stie toata lumea ca CFR-ul a cumparat meciul la pauza. Si cred ca Astra ar fi avantajata daca ar juca luni, pentru ca ar castiga o zi de pauza in plus pana la ultima etapa, care e sambata!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează