FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Alianță împotriva lui Copos! Moraru și Zamfir îl desființează pe fostul patron al Rapidului

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2016 21:07

Adrian Zamfir și Valerii Moraru dau vina pe George Copos pentru situația în care a ajuns clubul Rapid. 

"Am preluat clubul cu 13,2 milioane de lei datorii, plus șapte dosare cu 1,4 milioane de euro, plus 175.000 de dolari, plus penalizări. Din toate litigiile, am plătit numai pe Obed 56.000 de euro, ca să nu fim depunctați”, a zis Valerii Moraru la Digi.

”În jur de două milioane de euro erau datoriile când am cedat clubul, însă nu ajunseseră încă cele de la FIFA, de la Lausanne. Când am preluat clubul, erau mult mai mari datoriile, inclusiv datoriile curente.

Când am preluat de la Copos erau salarii neachitate și taxe neplătite de un an, 1,5-1,6 milioane de euro, plus alte datorii, către terți, tot curente. Unele datorii le-am știut, pe altele, nu.

Pe parcursul manndatului meu, datoriile au scăzut. S-au plătit și multe salarii. Datoriile au fost mari, moștenite de când Copos nu a vrut să mai plătească absolut nimic”, a zis și Adrian Zamfir conform sursei citate. 

Citește și:

Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Liga 2
Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Superliga
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid
Superliga
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (9)
polistul68
polistul68  •  20 Iulie 2016, 16:44
Postat de travka pe 20 Iulie 2016, 08:08

si nu stiai Morare inainte sa preiei clubul? ai venit asa si ai zis gata il iau? stiai unde vii, acum bagi scuze, ai vrut putina reclama la firma de ape si acum ai falimentat clubul

NU i iau apararea lui Moraru, dar e foarte nasol sa tot iti apara datorii, de care nu stiai. Una e sa sti in ce te bagi, si alta sa iti tot apara datorii, din multe locuri. Mital Steel, de ce crezi ca a renuntat sa mai bage bani in echipe de fotbal ? Dupa 2 ani, inca aparea datorii de plata....Dar asa e moda la noi...lasi clubul cu datorii, pe care nimeni nu le stie..vezi cazurile Borcea, iancu, Adamescu, Capra....

gilos
gilos  •  20 Iulie 2016, 08:55

Rapid sa se constitue parte civila si sa ceara in instanta recuperarea datoriilor si prejudiciului de la Copos. Sechestru pe Ana Hotels si Ana Pan pana nu vine cu banii !!! Daca nu faceti nimic, voi sunteti cei vinovati. Copos sta bine-merci cu banii in conturi si rade de noi...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Iulie 2016, 08:54

George Copos, nu mai eeeeeesti Berlusconi din Giuleeeesti... Dupa nouaj`trei da ani, ramanem fara...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează