FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV „Atunci ar trebui să desființeze Școala de Antrenori” » Mihai Pintilii acuză o alianță masivă anti-FCSB: „Cum să câștige nea Gigi, antrenorul? Să ne dea peste nas!?”

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 16:10 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 16:10

Mihai Pintilii (39 de ani) este delegatul celor de la FCSB în acte, dar participă la antrenamente și stabilește programul săptămânal al echipei alături de „principalul” Elias Charalambous.

Fostul internațional a participat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” și-a vorbit despre actualul sezon de Superligă și șansele echipei roș-albastre să rupă blestemul după opt ani de secetă și să câștige din nou titlul în Liga 1.

„În fiecare an e presiune! Eu am zis tot timpul că un campionat se decide în play-off. Dacă ai intrat cu niște puncte avans, cinci, șase, șapte avans, poți să zici că ai prima șansă. Nici dacă ai trei puncte e nimic. În play-off se decide totul”, și-a început Mihai discursul.

Apoi a aruncat săgeți către principalele competitoare: „Mai ales că acolo joacă toți împotriva ta. Și toată lumea e împotriva noastră în play-off. Nu-și doresc să câștigăm noi, sută la sută. Și anul trecut la fel”.

Pintilii, discuție secretă cu Săpunaru: „Se gândesc la titlu”

Întrebat de Ovidiu Ioanițoaia dacă se întâmplă asta din cauza lui Becali, Pintilii a răspuns sincer: „Lumea spune: «Cum să câștige nea Gigi, antrenorul? Să ne dea peste nas!?». Nu? Atunci ar trebui să desființeze Școala de Antrenori. Să nu mai fie nimeni. Pentru că toți patronii ar face la fel. Asta e părerea mea”.

Despre principalii adversari în actualul sezon, Pintilii se teme de Rapid! „Are șanse la titlu! Eu îi văd, chiar dacă lumea nu-i vede. Până în play-off se vor regla chestii și la ei. Am mai vorbit și cu Săpunaru, au un grup bun. Povestim și vorbim, nu dăm detalii intime, dar unele chestii... Ei se gândesc la titlu! Și au asta în cap, sunt convins de asta. Au declarat și ei, se vor bate la titlu până în ultima etapă”.

Rapid, CFR, Craiova care trece printr-un moment prost, Farul care vine din urmă. Se va da o luptă în patru pentru ultimul loc de play-off. Hermannstadt mă gândesc că prinde sigur 
- Mihai Pintilii, delegat FCSB

Citește și:

Mihai Pintilii iese la atac: „Nu-l înghit pe nea Gigi, nu le convine!” și pune tunurile pe oamenii-cheie: „Au un dispreț și-o aroganță...”
PRIETENII LUI OVIDIU
Mihai Pintilii iese la atac: „Nu-l înghit pe nea Gigi, nu le convine!” și pune tunurile pe oamenii-cheie: „Au un dispreț și-o aroganță...”
A evoluat miercuri în Champions League, dar putea ajunge la FCSB: „Am fost aproape să-l luăm, voiam să joc 4-2-3-1 cu el”
FCSB
A evoluat miercuri în Champions League, dar putea ajunge la FCSB: „Am fost aproape să-l luăm, voiam să joc 4-2-3-1 cu el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
Delia29
Delia29  •  10 Noiembrie 2023, 19:27

Chiar nu inteleg de ce nu inchid scoala aceea de antrenori de la FRF? Burchele demisia ca esti degeaba! Te iei de Croitoru si Poienaru, iar Gigi iti da cu flit!

atthur
atthur  •  10 Noiembrie 2023, 10:42
Postat de vivi.napoca1_ pe 09 Noiembrie 2023, 21:49

Dacă se poate de ce sa nu folosesc și eu cuvântul; Prostul - proștilor, în relația cu; fcsb și " slujitorii " acestei echipe psdfcsbgsp! Va rog fiți echidistanti și folosiți aceeași unitate de măsură!? Pt. Unii cenzuram iar pt. Acești prostii - prostului ,umiliți de Becali ,care nu vad Pădurea de copaci De Ce se permite ! Please fair play ! Dreptul la replica nu este interzis și îmi asum !

Care replică, băi prostul lumii??? Tu ai "replică"???? Tu ești doar un prost nefunctional care are dreptul la viață din mila Domnului...Tu să dai "replici" la cei asemeni ție, adică proști îngrămăditi ca tine...!!!...

zb59
zb59  •  10 Noiembrie 2023, 01:33

“ Nici dacă ai trei puncte e nimic” zice omul. Ce scoala o fi facut individul asta daca are astfel de exprimari “sofisticate”?!:))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează