FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Aliat surpriză pentru Gigi Becali! Șumudică apără Steaua: "Hai să fim serioși"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 19:43

Marius Șumudică regretă faptul că Gigi Becali a ales să schimbe numele Stelei în FCSB și crede că această decizie va afecta întreg fotbalul românesc. 

"Ei se supărau când le ziceam FCSB. Tot timpul le-am spus că aşa se numesc şi uite că aşa au ajuns să se numească. Îmi pare rău, am mai spus-o, pentru Gigi.

Acest om, chiar dacă mai face greşeli, a cheltuit bani în fotbalul românesc. Este un om de care fotbalul românesc are nevoie, este singurul care mai investeşte în fotbal. Dacă nu o mai face, nu mai vin nici rezultate, absolut nimic.

Să-l vinzi pe Alibec şi să primeşti 2 milioane de euro... A ajutat Astra cu acei bani, practic. Hai să fim corecţi. Să dai 500.000 pe Tade, de la CFR Cluj... Ăştia sunt bani pe care îi plăteşte cineva?

Păi, dacă adunăm la toate celelalte echipe ce transferuri au făcut, nu strângem 30-40.000 în perioada de transferuri. Toată lumea aduce liberi de contract", a declarat Şumudică la conferința de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
adrians0923
adrians0923  •  16 Februarie 2017, 09:41

Pentru cei care " cunosc " f bine ce a insemnat dpv al suporterilor Steaua comparativ cu FCSB ; suporterul roman dar mai ales cei stelisti,sint suporteri de conjunctura,de rezultate iar cei carora le place sa li spuna ultrasi sint si suporteri de " locatie ".Daca se pot manifesta astfel incit ei sa fie vioara 1 - nu jucatorii si nu spectacolul sportiv - atunci sint prezenti,altfel mai bine la caldura.Daca va uitati la aceasta fotografie facuta pe stadionul Steaua,la un meci international,o sa vedeti tribune goale iar peluza N nu avea nici ea mai mult de citeva sute de persoane,cit despre Sud,astia si cind erau toti nu erau mai mult de 300 persoane.In concluzie,sa nu se mai vorbeasca de embleme,palmares etc,ca pe suporteri ii prinzi la meci doar daca ai rezultate si este vreme frumoasa,in rest gargara si atit.De lideri de galerii cu masini de teren nu mai vorbim si multe alte avantaje financiare nu mai vorbim,ca unele echipe au disparut,alti sint prin puscarii etc.

ucluj2011
ucluj2011  •  16 Februarie 2017, 07:32

Din păcate cam are dreptate Șumudică.

b0b0paul
b0b0paul  •  16 Februarie 2017, 00:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează