FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alioșa 100% » Vojnovici a prins de minune în echipa lui Rednic și e sigur de postul de titular

Vojnovici s-a afirmat în doar o săptămînă printre
Vojnovici s-a afirmat în doar o săptămînă printre "cîini"

Articol de - Publicat joi, 02 iulie 2015 00:00

Mijlocașul de 29 de ani, veteranul lotului în acest moment, e singurul dintre transferurile roș-albilor ce e sigur de postul de titular pe 12 iulie, contra lui ASA.

"Este superbun, de senzație pentru noi!". Afirmație ce aparține mai multor jucători ai "cîinilor" atunci cînd vorbesc despre Alioșa Vojnovici. Mijlocașul croat este singurul dintre cei nou veniți în mercato de vară ce poate fi sigur sută la sută în acest moment de un loc de titular în primul "11" al lui Rednic pe 12 iulie, la Tîrgu Mureș, contra lui ASA, în prima etapă de campionat.

Bărbosul are deja locul asigurat în linia mediană, mai ales că face foarte bine ambele faze și este și un factor de echilibru în cadrul echipei. La cei 29 de ani ai săi a ajuns veteranul formației.

Alioșa a cîștigat deja respectul grupului. Încearcă să comunice și cu românii, nu doar cu străinii din cadrul lotului. "Încă nu mă simt pregătit sută la sută din punct de vedere fizic, dar pînă la startul campionatului voi fi", a promis mijlocașul.

Dacă Vojnovici este sigur de locul său în runda de debut, șanse mai mari dintre cei noi mai au Feussi și Mevlja.  Fundașul dreapta concurează cu Fai, în timp ce stoperul sloven are de recuperat antrenamentele pierdute.

Cerniauskas n-a evoluat pînă acum, e în recuperare după problemele la mîna dreaptă, de aceea sînt șanse mari să fie achiziționat Bojan Brac, ex- CSU Craiova, aflat în probe. Diseară, de la ora 18:00, Dinamo joacă ultimul amical al stagiului italian, cu Lausanne, liga secundă helvetă.

Rugămintea lui Bilinski

Dorit în Rusia și în Kazashtan, Kamil Bilinski se pregătește să părăsească România, după ce a refuzat variantele Pandurii și Botoșani: "Mi-a ajuns! Caut ceva în străinătate. Dinamo dorea aproape jumătate de milion de euro pe mine. Eu aș fi vrut să rămîn, eram dispus la sacrificii, pentru că-i iubesc pe fanii echipei. Le transmit celor ce mi-au trimis atîtea mesaje că vor rămîne în sufletul meu și-i rog să rămînă să susțină Dinamo, pentru a o face campioană. Sper să nu mă uite, eu sigur nu-i voi uita".

3 goluria marcat Vojnovici în două amicale jucate: cu Lugano (1-0) și cu Porticello (13-0)

 Ce șanse au să fie titulari nou sosiții "cîinilor" la Tîrgu Mureș:

Nume Post Probabilitate
Cerniauskas portar 50 %
Feussi fundaș dreapta 60%
Mevlja fundaș central 70%
Mulemo fundaș stînga 50%
Vojnovici mijlocaș central 100%
Van Haaren mijlocaș central 40%
Himcinschi atacant 30%

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
dynamic
dynamic  •  02 Iulie 2015, 17:43

Stie cineva daca se poate vedea acest meci pe net? Un link, ceva...

reddogsv
reddogsv  •  02 Iulie 2015, 12:45

Succes Aliosa! Sper sa fi macar la fel de bun ca D. Kone sau N2! Spiritul jucatorilor din fosta Iugoslavie nu moare niciodata!

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  02 Iulie 2015, 12:26
Postat de babahuda pe 02 Iulie 2015, 12:21

total gresita stirea ca de obicei ..nici macar nu stiti cu cine joaca DINAMO diseara de la 19-30 h romaniei ..mai informativa inainte ... AMICAL ÎN ITALIA. FC Dinamo București – USD Ornavassese (Italia)

DIN PACATE GRESESTI TU..CHIAR JUCAM CU LAUSANNE ASTAZI 18 ORA ROMANIEI

Vezi toate comentariile (9)
Comentează