FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER CU FAMILIA

All-inclusive!

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2008 00:00

Speriaţi de tentaţiile nocturne ale Bucureştiului, conducătorii au luat măsuri. Dinamoviştii i-au luat lui Torje un apartament cu chirie şi l-au mutat pe tatăl său cu serviciul în Bucureşti pentru a nu-l scăpa din ochi pe mijlocaşul de 18 ani. Roş-albii au luat măsuri speciale pentru protecţia lui Torje, vedeta de 18 ani adusă în această iarnă de la Timişoara contra sumei de două milioane de euro. În încercarea de a-l feri de viaţa de noapte a Bucureştiului şi pentru a-l lăsa să se concentreze exclusiv la fotbal, oficialii din Ştefan cel Mare au făcut eforturi pentru a-l muta cu serviciul pe tatăl lui Gabriel Torje în Capitală! Părintele mijlocaşului lucra la o companie de telefonie în Timişoara, dar va veni în Bucureşti special pentru a locui împreună cu Gabriel.

Şefii dinamovişti i-au pus la dispoziţie internaţionalului de tineret un apartament cu trei camere, în apropierea stadionului din Ştefan cel Mare, pentru care fotbalistul achită o chirie de 1.000 de euro pe lună. "Băiatul este foarte cuminte şi serios. Lui îi place să cînte, să danseze, nu pune gura pe ţigări sau pe băutură. Totuşi, este foarte bine că unul dintre părinţi va sta cu el, pentru că în Bucureşti tentaţia este foarte mare, iar un anturaj nefavorabil îi poate influenţa cariera", a spus unul dintre oficialii dinamovişti. Pentru moment, doar tatăl său va locui cu Torje, însă pe viitor mijlocaşul are de gînd să le aducă în Capitală şi pe mama, şi pe sora sa.

150.000

de euro este salariul anual al lui Torje în Ştefan cel Mare

DIALOG LA ZIUA LUI BOGDAN LOBONŢ :)
Cornel Dinu către Torje: "Hai, mă, că eşti băiat mare, ia şi tu un pahar să dai noroc cu Lobby!"
Torje: "Mister, o să am destul timp să beau şpriţuri după 35 de ani, cînd mă las de fotbal! Acum sînt cu sucurile"

De ce a refuzat Kiev

Înainte să ajungă în Ştefan cel Mare, Gabriel Torje a fost dorit şi de Dinamo Kiev. Ucrainenii l-au monitorizat preţ de cîteva luni pe fotbalistul de 18 ani şi erau dispuşi să achite patru milioane de euro pentru serviciile sale, în vreme ce mijlocaşului îi promiseseră un salariu de 500.000 de euro! Deşi oferta era foarte consistentă, Torje, împreună cu agenţii săi, a hotărît că e mai bine pentru el să joace în Bucureşti. El a considerat că este prea fraged pentru un transfer în străinătate, dorindu-şi să mai evolueze cel puţin un sezon în România.

Speriaţi de fani?
Imediat după ce Gabriel Torje şi-a dat acordul să evolueze pentru Dinamo, suporterii Timişoarei au luat foc. Fanii viola au recurs la ameninţări cu moartea asupra fotbalistului şi a părinţilor acestuia. Acesta ar fi un alt motiv al mutării tatălui lui Torje în Bucureşti, internaţionalul de tineret dorindu-şi ca, pe viitor, să-şi aducă în Capitală întreaga familie.

Audi de 52.000 de euro
Înainte de a pleca în cantonamentul de pregătire din Antalya, Gabriel Torje a făcut comandă pentru un Audi A5. Deşi maşina era programată să ajungă în Bucureşti la trei zile distanţă de la revenirea din Turcia, acţionarul Vasile Turcu s-a implicat şi i-a adus autoturismul chiar vinerea trecută, cînd roş-albii s-au întors în ţară. Torje a plătit aproximativ 52.000 de euro în schimbul bolidului.

I-a speriat pe antrenori

Ieri, în partida amicală disputată contra juniorilor '90, Gabriel Torje a început ca titular. A avut o evoluţie apreciată, a participat la majoritatea acţiunilor dinamoviste, dar a avut ghinion. În minutul 30 a călcat strîmb şi a fost nevoit să iasă de pe teren. "Nu am nimic grav, am cerut schimbare pentru că nu am vrut să risc nimic", i-a liniştit mijlocaşul de 18 ani pe suporteri. (Mihai Nejneru)


FC Discobar

Temerile conducătorilor dinamovişti se bazează pe experienţele avute în ultimii ani, cînd mai mulţi "cîini" au fost acuzaţi de fani pentru viaţa lor extrasportivă. Majoritatea au fost văzuţi prin baruri sau cluburi spre orele dimineţii.
Petrecăreţii din Ştefan cel Mare

Petrecăreţii din "Ştefan cel Mare"

Claudiu Niculescu În urmă cu 4 ani ajunsese un client fidel al cluburilor şi al cazinourilor. Relaţia cu actuala soţie, Diana, l-a schimbat total

Gabriel Tamaş Internaţionalul român a fost văzut de multe ori în diverse restaurante şi cluburi, pe vremea cînd juca la Dinamo

Dorin Semeghin Moldoveanul petrecea adesea la restaurantul "Million Dollars". Devenise un caz special, fiind în cele din urmă exclus din lot

Fabrice Fernandes Francezul era un suporter al băuturilor spirtoase, închizînd multe cluburi în Capitală

John Galliquio "Oaia neagră" din actuala echipă. Este vînat de şefi, aceştia avînd dovezi că peruanul îşi pierde nopţile prin baruri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
 •  20 Februarie 2008, 17:49

pai nu ziceazi voi ca pe parintii lui statul sau nu stiu cine ii scoate afara din acasa si ca una alta... si el isi cumpara masina de 52 de mii..pai nu sunteti voi si sau el niste nesimtiti .....defapt asta e....

 •  20 Februarie 2008, 15:15

Da luatii si bunicii in buCUResti. :)) Pacat ca o sa se accidenteze grav si nu o sa mai joace vreo 6 luni!! La cate blesteme a luat de la noi m-as mira sa nu pateasca ceva javra asta mica.

 •  20 Februarie 2008, 14:48

daca e tzaran.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează