FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Alt meci, altă echipă » ACS Poli are mari probleme de lot înaintea meciului cu ASA Tîrgu Mureș

Articol de - Publicat joi, 26 noiembrie 2015 16:06

Timișorenii au reușit o semisurpriză pe terenul Astrei în runda trecută, dar caută în continuare stoparea seriei de jocuri fără victorie în campionat. Misiunea lui Florin Marin e dificilă, antrenorul lui ACS Poli e forțat să schimbe primul 11 și pentru duelul cu ASA Tîrgu Mureș.

Dacă la Giurgiu bănățenii nu au putut miza pe șapte jucători, pentru duelul cu vicecampioana numărul absenților a scăzut la patru. Dar între aceștia se află jucători importanți. Pe lîngă Neagu, Dorin Goga e în continuare accidentat, iar Claudiu Belu și Alex Curtean vor fi suspendați sîmbătă după cartonașele văzute cu Astra.

”Nu e uşor, în momentul cînd schimbi la fiecare joc toate compartimentele, normal că apar probleme. De relaţii de joc, de omogenizare. Poli e şi o echipă nouă față de anul trecut, apar probleme în jocul echipei”, a declarat Florin Marin.

Tehnicianul lui ACS Poli a recunoscut că în condițiile actuale, echipei sale îi va fi greu să-și mai atingă obiectivul. ”E foarte greu, am pierdut puncte importante, normal că ne gîndim la play-off, dar e foarte greu”, a mai spus Marin.

Partida ACS Poli Timișoara – ASA Tg. Mureș se dispută sîmbătă, la ora 18.00 (Dig Sport 1, Dolce 1, Look, LIVETEXT pe GSP.RO), în etapa a XIX-a a Ligii I.

Bănățenii au strîns doar 16 puncte în campionat, unde nu au mai cîștigat din runda a 10-a, și se află la 11 puncte în spatele ultimului loc de play-off, poziția a 6-a, ocupată chiar de ASA.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează