FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Alt rapidist dat dispărut » Unde e Glauber?

Articol de - Publicat luni, 20 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 19 iunie 2011 19:39

Brazilianul nu s-a prezentat încă la antrenamente întrucît ezită să semneze prelungirea angajamentului


Deşi o dată cu transferul lui Ovidiu Burcă (31 de ani), rapidiştii au anunţat că s-a încheiat campania de achiziţii, aceştia ar putea fi nevoiţi să mai caute totuşi un fundaş central. Glauber Berti (27 de ani) nu s-a prezentat nici acum la pregătire, iar alb-vişiniii nu ştiu cînd brazilianul se va alătura lotului.

În vara trecută, Glauber a semnat cu Rapid pe un an, clubul din Grant avînd drept de prelungire pe încă două sezoane. Conducerea a ezitat să activeze clauza, intenţionînd la un moment dat să renunţe la sud-american, dar pînă la urmă oficialii au decis să-l păstreze, după ce tratativele pentru Chiricheş, de la Pandurii, au eşuat.

Acum, stoperul nu vrea să revină la Bucureşti pentru a parafa un nou angajament pînă cînd şefii nu-i achită salariile restante pe ultimele două luni. Conducătorii sînt încrezători că fundaşul central se va prezenta totuşi sub comanda lui Răzvan Lucescu în cantonamentul din Austria, acolo unde e aşteptat şi Rui Duarte.

"Cuplul nostru de fundaşi centrali va fi Marcos - Glauber. Burcă va crea o concurenţă serioasă, însă îi va fi extrem de dificil să se impună ca titular"
George Copos, patron Rapid

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
blaustein
blaustein  •  20 Iunie 2011, 11:34

"acolo unde e asteptat si Rui Duarte" ..asta mi-a placut, dar tare imi e ca o sa-l astepte mult si bine.Prin august asa poate vine si el. Ma intreb daca pe Spadacio il mai asteapta. Cand fotbalistul e neplatit si in cazul unui memoriu l-ar castiga fara probeme, nu prea ai ce 'croncani'

ciucurel04
ciucurel04  •  20 Iunie 2011, 10:13

din cate stiu eu, glauber si rui duarte au vacantele usor prelungite...

ciparian
ciparian  •  20 Iunie 2011, 03:20
Postat de satyricon pe 20 Iunie 2011, 02:56

Dupa o perioada toti fug de la Rapid, oare de ce ?!

e bine ca are cine fugi, ca la voi nici nu mai vin , ca sa aiba de unde sa fuga. doar de la retrogradati, si aia vin de nevoie, sa nu joace in b. de antrenori nu mai zic , ca va refuza toti. cine sa vina sa joace la mogosoaia si la clinceni? sau cand veti fi acasa ca si oaspeti pe national arena? mai aveti voi identitate? dar va bagati in seama sa vb despre altii............

Vezi toate comentariile (4)
Comentează