FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Alt scandal Steaua vs naţională! » MM Stoica s-a supărat că Steaua a fost programată sîmbăta

Articol de - Publicat miercuri, 25 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 25 septembrie 2013 09:38

MM a lansat ieri un atac dur împotriva şefilor fotbalului românesc, Sandu şi Dragomir, fiindcă au schimbat ziua de desfăşurarea a meciului de la Vaslui.

Steaua joacă marţea viitoare cu Chelsea pe Arena Naţională şi sîmbătă, în deplasare, cu FC Vaslui în campionat. Din acest motiv, s-a iscat un nou scandal între clubul din Ghencea şi prima reprezentativă!

Totul a început ieri dimineaţă, cînd Dumitru Dragomir a anunţat că nu poate să programeze meciul Stelei de la Vaslui duminică, din cauza celor de la FRF, care fac presiuni ca jucătorii campioanei să ajungă la Mogoşoaia luni dimineaţă în cantonamentul naţionalei.

Mihai Stoica a lansat apoi un atac împotriva şefului LPF şi a lui Mircea Sandu: "Dragomir spune că Liga se subordonează celor de la FRF. De aceea n-am făcut nici un comentariu la bătaia de joc la care am fost supuşi de curînd, cînd s-a suspendat etapa dinaintea celor două partide ale naţionalei cu Ungaria şi Turcia.

Acum, deşi televiziunea ce transmite partida a spus că vrea să se joace duminică întîlnirea de la Vaslui, noi sîntem obligaţi să jucăm sîmbătă pentru că aşa vor diriguitorii fotbalului românesc.

Vom avea prea puţin timp de pregătire înaintea unui meci de campionat extrem de important! Nu trebuie ca Stelei să i se facă praf programul din cauza naţionalei. E jenant ce se întîmplă! Ne simţim străini în ţara noastră! Steaua nu e doar locomotiva fotbalului românesc, e chiar fotbalul românesc!"

Sandu i-a dat replica lui MM la DigiSport: "Steaua joacă atunci cînd o programează cei care conduc fotbalul. E un club ca oricare altul. Josnicia face parte din activitatea unor oameni.

Ar trebui să aibă respect pentru mine şi pentru ce am făcut eu de-a lungul timpului pentru Steaua. Să nu creadă cei de acolo că ei sînt mai presus decît alţii. Steliştii care nu vor să mai vină la echipa naţională să ne trimită o telegramă".

Liga a mai stabilit ca restanţele Stelei cu Astra şi cu Chiajna, din etapele a 2-a şi a 3-a, să se joace pe 22 decembrie, respectiv pe 13 februarie.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Presiune pe Bourceanu!
Chiar dacă este închis la Penitenciarul Jilava, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, i-a făcut o ofertă de prelungire a contractului căpitanului Alexandru Bourceanu. "Gigi i-a propus dublu faţă de acest moment, adică 300.000 de euro pe an, iar jucătorul a zis că vrea timp de gîndire. La Gigi nu prea merge cu timp de gîndire, e bine să-i zici direct da sau nu!", a precizat MM. Agentul jucătorului, Anamaria Prodan, a precizat: "Bourceanu nu şi-a prelungit contractul, dar nu trebuie să ne grăbim pentru că mai avem timp".

Steaua U 19, în direct pe Digi
Chiar dacă Eurosport a cîştigat drepturile de transmisie a meciurilor echipelor de tineret din Liga Campionilor, DigiSport a ajuns la un acord pentru a difuza şi ea în România partidele Stelei din UEFA Youth League. Primul meci al jucătorilor antrenaţi de Ion Toma va fi cel cu Chelsea, care se va juca tot pe 1 octombrie, dar de la ora 16:00, la Mogoşoaia. Pe lîngă acest meci, DigiSport va transmite în direct şi jocurile cu Basel, de pe 22 octombrie, respectiv cel cu Schalke, de pe 26 noiembrie.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
nusu_d
nusu_d  •  29 Septembrie 2013, 12:01

Pai parca spuneati ca numele "ana maria rahat" nu va mai fi pomenit in ziarele de sport? Tineti-va de cuvant ca altfel sunteti penibili!

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  25 Septembrie 2013, 10:44
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Tu nu vezi cine semneaza articolul? E amicul vostru Craitoiu specialist in fitile anti-Steaua !!

alpin
alpin  •  25 Septembrie 2013, 09:31

Memitza are dreptate! Aveau nevoie de o zi in plus pentru cura de eritropoetina!! Daca joaca sambata, fiind in plin proces de dopare, ar putea sa apara reactii ciudate in organismul oilor dopate.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează