FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Alt șoc în fotbalul românesc! Decizie oficială: Rapidul a intrat în faliment!

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 08:20

Rapid București este în faliment, a decis Tribunalul București. Clubul patronat de Valerii Moraru are datorii de peste 4 milioane de euro și ar putea fi retrogradat în liga a 4-a, informează prosport.ro!

  • Decizia nu este definitivă, iar Rapidul are 10 zile pentru a depune cerere de apel;
  • De 3 ori campioană și de 13 ori câștigătoare de Cupă, Rapidul abia a promovat în Liga 1;

Decizia dată de Tribunalul Bucureşti:

Solutia pe scurt: HOT În temeiul art 105 rap. la art.107 alin. 1 lit.C din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei, dispune intrarea în faliment prin procedura generală a debitorului. În temeiul art 107 alin 2 din Legea nr 85/2006 privind procedura insolvenţei ridică dreptul de administrare al debitorului şi dispune dizolvarea societăţii debitoare.

Dispune sigilarea bunurilor din averea debitoarei şi trimiterea de notificări tribunalelor din alte judeţe în care debitorul are bunuri în vederea sigilării, în sarcina lichidatorului judiciar. Stabileşte termen de maxim 10 zile de la data notificării deschiderii procedurii falimentului de predare a gestiunii averii de la debitor către lichidator, împreună cu lista actelor şi operaţiunilor efectuate până la deschiderea procedurii.

Dispune întocmirea şi predarea către lichidatorul judiciar, în termen de maxim 10 zile de la intrarea în faliment, a unei liste cuprinzand numele şi adresele creditorilor şi toate creanţele acestora, cu indicarea celor născute după data introducerii cererii de deschidere a procedurii.

Fixează următoarele termene limită: a) termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor menţionate la art 108 alin. (2) din lege, în vederea întocmirii tabelului suplimentar-28.07.2016 b) termenul de verificare a creanţelor menţionate la art 108 alin. (3) din lege, de întocmire, afişare şi comunicare a tabelului suplimentar al acestora- 26.08.2016; c) termenul de depunere la tribunal a contestaţiilor- 16.09.2016; d) termenul de întocmire a tabelului definitiv consolidat- 26.09.2016.

Numeşte lichidator judiciar pe CII Brihac Aurel , care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art 25 din lege. Pune în vedere lichidatorului judiciar prevederile art 252 din Legea nr. 31/1990, republicată şi dispune îndeplinirea formalităţilor privind menţionarea la registrul comerţului a reprezentanţilor permanenţi ai săi.

În temeiul art. 108 alin 1 şi 2 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei, dispune ca lichidatorul judiciar să trimită o notificare, în condiţiile art 61 alin 3 din lege, privind intrarea debitorului în procedura falimentului prin procedura generală, ridicarea dreptului de administrare şi dizolvarea acestuia, tuturor creditorilor menţionaţi în lista depusă de debitor/administratorul judiciar, menţionată la art 107 alin 2 lit e), debitorului şi oficiului registrului comerţului sau, după caz, registrului societăţilor agricole în care debitorul este înmatriculat, pentru efectuarea menţiunii.

Se va dispune plata onorariului si a cheltuielilor de procedura din averea debitoarei cu respectarea ordinii de prioritate prevazuta de Legea cu nr. 85/2006 pentru plata creantelor. Fixează termen pentru continuarea procedurii la 30.09.2016 Definitivă. Cu recurs, în termen de 7 zile de la comunicare.

Pronunţată în şedinţă publică, azi,13.06.2016
Document: Hotărâre intermediară 13.06.2016

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (194)
sexilian
sexilian  •  15 Iunie 2016, 12:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  14 Iunie 2016, 19:26

Induiosatoare aceasta solidaritate a vajnicilor suporteri ai echipei care se pregateste asiduu de cempionzlig cu cei ai echipei sarmane nascuta din fumul locomotivei... Ati avut si veti avea cele mai principale galerii si coregrafii. Hei, hei! Augh! Augh! Augh! Cika-laka!

ticbis
ticbis  •  14 Iunie 2016, 18:33
Postat de zecs93 pe 14 Iunie 2016, 15:04

Si voi sa inteleg ca sunteti alba ca zapada, aoleoo amice de cate ori am auzit eu galeria stelei ca injura Dinamo si desfaceau sampanii la insuccesele noastre in europa, hai nu te preface ca nu stii si ca nu ai auzit de Dinamo Rusinea Romaniei sau multumim cu stima Vorskla,Elfsborg,Metalist,Knapffrunstuleag si cate si mai cate fericiri fcsbiste, aaa atunci cum era ?? nu se aplica si la voi reversu asta al medaliei ??? IPOCRIZIA e la rang de arta la voi

Amice, ai o mare problema de perceptie: intre suporterii echipelor rivale sunt absolut normale ironiile; spre exemplu eu si acum fac misto de Dinamo ca a fost spulberata de 17 Nentori Tirana in anul cand Steaua castiga CCE; am fost pe stadion si golurile albanezilor au fost inscrise de Mucea si Omuri (n-o sa uit toata viata numele astea). Dar ceea ce faceti voi dinamovistii n-are nicio legatura cu ironia sau sarcasmul; voi nu va distrati, voi nu radeti, voi nu facetit misto... voi urati din toata fiinta voastra, voi nici nu puteti iubi atat de mult cat urati! Asta e problema voastra, asta a fost problema rapidistilor... si daca veti continua ca ei, atunci ca ei veti ajunge! Pe de alta parte, eu iti pot enumera cel putin 10 meciuri din ultimii 20 de ani in care celebra galerie a lui Dinamo a cerut public echipei sa faca non-combat, sa nu joace pe teren! In schimb, in ultimii 40 de ani eu n-am auzit de niciun caz in care galeria si suporterii stelisti sa-si fi obligat echipa sa piarda vreun meci! Asta lamureste totul, asta vorbeste despre caractere si spirit sportiv! Nu ma intelege gresit, a facut si Steaua blaturi in istoria ei, dar niciodata nu s-a lasat batuta pe teren ca sa nu castige Dinamo campionatul!!! Din cauza asta va suntem superiori! Pricepusi?

Vezi toate comentariile (194)
Comentează
Close