FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ

Alvarez joacă doar prin spitale! » Jucătorul venit din Serie A este aproape de a pleca

Omul de pe ambulanţă pare cu ochii pe Edgar Alvarez ca acesta să nu se accidenteze // Foto: Bogdan Fechită
Omul de pe ambulanţă pare cu ochii pe Edgar Alvarez ca acesta să nu se accidenteze // Foto: Bogdan Fechită

Articol de - Publicat sambata, 15 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 14 septembrie 2012 23:09

De cînd a venit, hondurianul a fost numai accidentat, iar acum a suferit o ruptură musculară ce-l poate face indisponibil tot turul.

Timp de o lună şi jumătate, de cînd a semnat cu Dinamo, Edgar Alvarez şi-a împărţit timpul între antrenamente uşoare şi controale medicale. De fapt, mai mult a stat prin spitale decît la şedinţele de pregătire. A bifat 15 minute cu Chiajna (0-0) şi, la primul sprint, a suferit o leziune musculară. Sîmbăta trecută a jucat o repriză la echipa secundă, contra Sportului (0-2), însă fără să se întrebuinţeze prea mult.

Acum, mijlocaşul de 32 de ani s-a accidentat din nou şi a plecat, la cerere, în Italia, pentru consult. Deşi trebuia să se întoarcă în ţară în urmă cu trei zile, Edgar şi-a prelungit şederea în ţara unde a evoluat timp de opt sezoane, întrucît i s-a descoperit o nouă leziune musculară gravă, de 4 centimetri, conform ziuanews.ro. Doctorii i-au transmis că este nevoie de o perioadă de repaus destul de mare, de peste o lună de zile, fapt ce l-ar putea face indisponibil tot turul!

Acţionarii sînt supăraţi de situaţie, mai ales că echipa nu se poate folosi de un fotbalist cu experienţă care are şi un salariu lunar destul de mare, 15.000 de euro. În aceste condiţii, dacă Alvarez nu se va putea recupera pînă în retur, este posibil să se renunţe la serviciile mijlocaşului. O altă supărare este şi aceea că pentru hondurian au insistat Dario Bonetti şi Alessandro Birindelli, fără ca aceştia să se intereseze mai amănunţit asupra problemelor medicale ale fotbalistului.

408 minute a jucat Alvarez, în opt meciuri, fără să marcheze, sezonul trecut pentru Palermo, el evoluînd puţin tot din cauza deselor accidentări musculare şi la coloană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mike.manzotti
mike.manzotti  •  15 Septembrie 2012, 13:27

Eu zic sa aveti rabdare cu acest Speedy al zilelor noastre. Atata il mai ridica in slavi un impresar roman la Radio GSP ( imi scapa numele ). Mnah, Dinamo nu e o echipa care sa joace in 4-3-3. Schimbati sistemul, 4-5 transferuri si gata.

florinch
florinch  •  15 Septembrie 2012, 08:00

Si de ce sa nu-i suporte cei doi macar jumatate din salariu pana cand va fi dat afara? doar ei au tinut mortis sa-l aduca.La ce bani ii dau degeaba,il aduceau pe Voiculet de la Pandurii si faceau afacere,nu paguba.Insa nu e prima data cand Dinamo sa "inteapa" cu vedete si probabil nici ultima.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează