FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Alvarez naşte suspiciuni » Hondurianul adus ca o mare vedetă la Dinamo ar putea pleca la iarnă

Foto: Bogdan Fechită
Foto: Bogdan Fechită

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 14 septembrie 2012 21:05

Fotbalistul a fost plecat mai multe zile în Italia, la refacere, şi este acuzat că nu-şi dă interesul să revină în circuit


Edgar Alvarez, 32 de ani, are viaţă grea în Ştefan cel Mare. Hondurianul, recomandat cînd a semnat cu Dinamo ca fiind în trecut "cel mai rapid fotbalist din Serie A", ar putea să încheie la iarnă conturile cu roş-albii! Şefii au devenit suspicioşi vizavi de faptul că mijlocaşul nu-şi mai revine din punct de vedere medical, iar colegii de echipă îl acuză de indolenţă. Alvarez a plecat în Italia, spunînd că merge acolo la refacere, şi-ar fi trebuit să revină aseară în Bucureşti.

"Timpul trece, leafa îi merge, iar el n-are chef să se antreneze! Ba îl doare una, ba îl doare alta, nu pare să fie cu mintea aici", susţin jucătorii. Şi oficialii au început să strîmbe din nas, întrucît hondurianul a jucat doar 15 minute cu Chiajna, la prima echipă, cînd s-a şi accidentat, suferind o contractură musculară, plus 45 de minute cu Sportul, la formaţia secundă, sîmbăta trecută, cînd a avut o prestaţie mediocră.

Alvarez riscă să încheie relaţia cu Dinamo în iarnă, în acest ritm, şefii considerînd că nu are rost să continue a plăti cu 15.000 de euro pe lună un fotbalist care nu evoluează pentru echipă. Din cauza lui Edgar are de suferit şi imaginea duetului Bonetti - Birindelli, întrucît cei doi italieni au insistat să fie adus la Dinamo, punîndu-şi obrazul în joc pentru el.

200.000 de euro ar fi primit la semnătură hondurianul, atunci cînd a semnat cu "cîinii"

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (21)
cosmincomisario
cosmincomisario  •  14 Septembrie 2012, 16:40
Postat de vidanjoru pe 14 Septembrie 2012, 16:18

Tot copilasul clubului si mare Dinamovist a fost si cand a stat capra cu stoaia campionatul trecut la ordinul porcistului becalian?

buna replica

zidane92
zidane92  •  14 Septembrie 2012, 16:31
Postat de vidanjoru pe 14 Septembrie 2012, 16:18

Tot copilasul clubului si mare Dinamovist a fost si cand a stat capra cu stoaia campionatul trecut la ordinul porcistului becalian?

sa terminam cu bazaconiile astea acolo blatul l-a facut tripleta magica moti-pulhac-dragos grigore l-am bagat pe niculae in aceeasi oala cu ei de nervi de furie ca nu a dat gol la fazele alea dar asta e o prostie ca si niculae a trantit meciul ala tripleta aia a trantit si meciul cu u cluj 100% iar la meciurile cu petrolul si sportul nici nu mai vorbesc ce blaturi la pariuri s-au facut

vidanjoru
vidanjoru  •  14 Septembrie 2012, 16:18
Postat de zidane92 pe 14 Septembrie 2012, 13:09

nenorocitilor ne-ati vandut simbolul,copilul din stefan cel mare ati vandut sufletul lui dinamo inima si identitatea acestui club alaturi de danciulescu pe marius niculae care avea salariu de 180 000 euro ca sa-l platiti pe alvarez cu 15 000 de luna si sa ii dati 200 000 euro ba nu va intreb daca sunteti sanatosi la cap ca e clar ca nu sunteti dar domnilor badea,savulescu si negoita cu tot respectul voi aveti impresia ca sunteti sanatosi la cap si ca ati procedat bine? in ziua cand a plecat niculae va recunosc ca am fost socat am si plans in niculae mai ales dupa moartea marelui om si unicul capitan catalin haldan am vazut un dinamovist adevarat un capitan si un mare jucator rusine sa va fie

Tot copilasul clubului si mare Dinamovist a fost si cand a stat capra cu stoaia campionatul trecut la ordinul porcistului becalian?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează