FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alvarez nu poate alerga » Cifre dezastruoase scoase de mijlocaşul dinamovist :S

Alvarez a bifat pînă acum doar 15 minute pentru Dinamo, contra Chiajnei, cînd s-a accidentat
Alvarez a bifat pînă acum doar 15 minute pentru Dinamo, contra Chiajnei, cînd s-a accidentat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 septembrie 2012 13:34

Mijlocaşul hondurian şi-a revenit după accidentare, dar i-a speriat pe antrenori cu cifrele din monitorizare.

Accidentat la coloană în urmă cu trei săptămîni, Edgar Alvarez s-a pus pe picioare şi ar putea evolua vineri, împotriva CFR-ului, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct pe DigiSport 1. O mare problemă pentru hondurianul de 32 de ani o reprezintă forma sa fizică. Fără pregătire de vară efectuată în mod organizat, Alvarez nu poate duce un meci întreg la aceeaşi intensitate.

Sîmbătă, mijlocaşul de bandă a evoluat pentru echipa secundă contra Sportului (0-2). A intrat la pauză şi a jucat 45 de minute, remarcîndu-se doar prin tehnică, în rest nu a făcut faza defensivă şi nici nu s-a agitat prea mult în avanposturi. Staff-ul tehnic l-a monitorizat, iar la final parametrii au fost dezastruoşi: Alvarez a avut o distanţă parcursă, într-o repriză, cu "studenţii", de aproximativ 3 kilometri şi o viteză scăzută.

Asta înseamnă extrem de puţin, în condiţiile în care un fotbalist aleargă, în medie, cam 10 kilometri pe meci. "Alvarez are calitate, însă mai are de lucrat din punct de vedere fizic. Treptat, treptat va demonstra că poate fi un jucător util echipei", susţin antrenorii.

3 goluri şi 52 de selecţii are Alvarez pentru echipa naţională a Hondurasului

Citeşte şi: Alvarez, doar o repriză cu Sportul!

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Matei e noul "Clau-gol"!
Dario Bonetti îşi pune mari speranţe pentru meciul cu CFR în jucătorii veniţi de la echipa naţională de tineret. Cosmin Matei şi Marius Alexe au avut o evoluţie foarte bună în victoria contra Letoniei (4-0), ambii marcînd cîte o dată. Matei a surprins cu o execuţie perfectă, din lovitură liberă de la 20 de metri, în stilul lui Claudiu Niculescu. Mijlocaşul de 20 de ani va fi al doilea executant de lovituri libere din lot, după Cătălin Munteanu.

Issa Ba a plecat pe semnătură
Mijlocaşul Issa Ba a plecat luni în Senegal pentru tratament la genunchi. Senegalezul a fost diagnosticat cu probleme la cartilaj şi la menisc şi doctorii i-au sugerat că intervenţia chirurgicală este cea mai indicată, însă africanul a refuzat, motivînd că o recuperare cu metode tradiţionale în ţara natală este mai potrivită. Înainte de a decola spre Senegal, Issa Ba a dat o declaraţie pe propria răspundere pentru alegerea făcută.

Inbox:
- Dinamoviştii speră să strîngă 20.000 de oameni la derby-ul cu CFR. Pînă ieri, se vînduseră online şi la casele de bilete aproximativ 8.000 de tichete.
- George Ţucudean, care a acuzat dureri din cauza unei pubalgii, se simte mai bine şi ar putea fi pe teren contra CFR-ului.

Citește și:

Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
A scris istorie în Polonia - Olanda » Nu se mai întâmplase de 60 de ani la EURO
Euro 2024
A scris istorie în Polonia - Olanda » Nu se mai întâmplase de 60 de ani la EURO
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”
Diverse
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (31)
tonimirea
tonimirea  •  13 Septembrie 2012, 07:54

Mai Cataline ori esti prost,ori esti monitorizat ! Cum poti ma sa masori parametrii unui jucator venit dupa o accidentare si care joaca o repriza intr-un amical de doi bani cu Sportul. De la o vreme si celalalt care este stelist monitorizeaza tot timpul si degeaba Steaua. Chiar nu va dati seama ca va faceti de ras ?

xzx
xzx  •  12 Septembrie 2012, 21:30
Postat de valyomanyd pe 12 Septembrie 2012, 17:39

daca in 90 de min. un jucator alearga in medie 10 km, Alvarez a alergat in 45 de min. 3 km, e binisor , tinand cont ca vine dupa o accidentare.........nea cataline, ai bifat inca un articol :))

daca era IMPRESARIAT de firma BECALI era cel mai bun alergator))))) Observ o atentie deosebita acordata de GSP pentru jucatorii adusi de Bonetti si care nu sunt IMPRESARIATI de firma Becali.Pentru curiozitatea dumneavoastra domnule jurnalist CATALIN GHEORGHIU de ce nu monitorizati cat ALEARGA PULHAC intr-un meci???)))))

sabi1
sabi1  •  12 Septembrie 2012, 20:20
Postat de nicky_ghimpele pe 12 Septembrie 2012, 18:53

am impresia ca la voi in redactie s-a rasturnat caruta cu prostii

Iti dau dreptate.Te-am vazut pe facebook,la poker star.Joci acolo?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close