FOTBAL  »  Superliga  »  

"Am crezut în şansa noastră"

Articol de - Publicat luni, 28 iulie 2008 00:00

Antrenorul Eugen Neagoe a explicat cum a reuşit să smulgă un punt lui Dinamo. "A fost o partidă echilibrată şi pînă la urmă rezultatul reflectă realitatea din teren. Am reuşit să revenim după ce Dinamo ne-a condus cu 1-0 şi este un lucru îmbucurător şi pentru mine, şi pentru băieţi. Tot timpul trebuie să crezi în şansa ta pînă în ultimul minut. Noi am crezut pînă la final şi de aceea am reuşit să nu pierdem acest joc", a spus Neagoe.

"După părerea mea a fost un joc bun al echipei noastre, cred că ne-am creat mai multe şanse de a marca. Am jucat totuşi cu Dinamo, nu cu o echipă oarecare. Este o formaţie bună, cu jucători valoroşi, dar azi şi noi am demonstrat că formăm o un grup bun şi nu întîmplător am reuşit acel parcurs foarte bun în returul campionatului. Dinamo se va bate la campionat şi va rămîne mereu o echipă mare care vrea să cîştige titlul şi cupa. Cu noi le-au lipsti o serie de jucători, dar oricum are fotbalişti de valoare şi va creşte în valoare", a continuat tehnicianul.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează