FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Amatorism în Ghencea » 9 jucători ai campioanei nu există pe site-ul oficial, iar un fost colaborator e încă "angajat" la Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 02 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 septembrie 2014 19:07

Site-ul oficial al grupării din Ghencea, steauafc.com, este unul dintre cele mai slab actualizate siteuri din cele 18 echipe din fotbalul românesc. Dacă Petrolul, Dinamo şi CFR Cluj au dat bani buni pentru un site nou, cu un design modern şi actualizat în fiecare zi, steliştii sînt repetenţi la acest capitol.
Pe prima pagină a siteului, suporterii campioanei României sînt întîmpinaţi de o prezentare a lui Florin Gardoş, jucător plecat în această vară de la Steaua în Anglia. Chiar sub prima ştire principală de pe site, oficialii din Ghencea au anunţat despărţirea de fundaşul care a semnat în luna august cu Southampton.

632524-4.jpg

Aceasta nu este singura problemă de care fanii se lovesc. La lotul echipei lipsesc mulţi jucători, care fac parte chiar din primul 11 al Stelei. Giedrius Arlauskis, Srgian Luchin, Paul Papp, Alin Toşca, Florentin Pham, Nicandro Breeveld, Alexandru Bourceanu, Valentin Lemnaru şi Raul Rusescu nici nu apar în prezentarea lotului! În schimb, Florin Gardoş apare încă în lotul formaţiei.

632526-3.jpg

O altă mare problemă apare la staff-ul care conduce echipa. Instalat în Ghencea în iunie, Costel Gâlcă nu face parte din stafful echipei! Nici Nicolae Dică, Dumitru Uzunea sau Laurenţiu Roşu! Nici colaboratorii spanioli aduşi de Gâlcă după instalarea acestuia. În schimb apare Horea Codorean plecat între timp cu Reghecampf la Al-Hilal!

Aceeaşi situaţie şi la stafful medical: Radu Paligora şi Iulian Mircea au plecat şi ei de la Steaua, noul staff medical nefiind anunţat nici măcar într-o ştire pe site.

Resposabil de actualizarea datelor de pe site este ofiţerul de presă al clubului, Cătălin Făinişi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
bogdan_marius
bogdan_marius  •  03 Septembrie 2014, 15:44

ba pupincuristii Petrolului... cum apare ceva legat de steaua imediat sariti "amatorism, prostie etc" .... paia de la Petrolul ii pupati in cur... cum puneti un titlu mai agresiv va cereti scuze... cand e vb de Steaua faceti spume la gura......... amatorism este si la gsp, de la primul pana la ultimul angajat

qwerty007
qwerty007  •  03 Septembrie 2014, 02:39

Valahul e responsabil de site-ul Stelei,dar el sta toata ziua pe Gsp si nu mai are timp de nimic !!

prodemand
prodemand  •  03 Septembrie 2014, 02:35

Cine s-a gasit sa vorbeasca de amatorism......... GSP. Iti trebuie mai multa scoala sa fi taximetrist decat "jurnalist". Greseli gramaticale, titluri aiurea, comentarii gretoase si limbaj "A La Reghe" sunt temele distinsilor condeiasi de la GSP.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează