FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ambulatoriu Giuleşti » Dat afară de Koln, Ioniţă s-a întors la Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 05 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 septembrie 2012 13:34

Încă un fotbalist care n-a mai evoluat de luni bune a ajuns în Grant. Ioniţă a semnat cu alb-vişiniii un contract valabil pînă la 1 martie 2013 şi speră să-şi resusciteze cariera


Cu toate că George Copos a anunţat închiderea campaniei de achiziţii după aducerea lui Bilaşco, alb-vişiniii au mai legitimat încă un jucător în ultima zi de mercato. Dat afară de nemţii de la FC Koln, Alexandru Ioniţă (23 de ani) a semnat cu Rapid o înţelegere valabilă pe 6 luni cu drept de prelungire din partea clubului pe încă două sezoane şi jumătate, iar ieri dimineaţă a efectuat primul antrenament sub comanda lui Sabău.

De cînd a plecat din Grant pentru prima oară, în vara lui 2010, cînd "ţapii" au plătit pentru el 2,5 milioane de euro, lui Ioniţă nu i-a mers deloc bine. În primul sezon, în Bundesliga, a bifat 7 apariţii şi n-a marcat nici un gol. În campionatul trecut, n-a mai prins lotul şi, în iarnă, s-a întors în Giuleşti, dar a dezamăgit crunt.

Atitudinea sa delăsătoare de la şedinţele de pregătire l-a enervat pe Răzvan Lucescu, care l-a folosit în numai 6 partide, doar în 3 ca titular. Acum, vrea să-şi dea restart carierei şi speră să revină la forma ce i-a adus un transfer în Bundesliga. E al cincilea fotbalist care a venit vara această în Grant pentru a o lua de la capăt, după Nemanja Milisavljevici, Dorin Goga, Paul Codrea şi Marius Bilaşco.


"Pacienţii" din Grant
Jucător Vîrstă Cîte meciuri jucase în 2012
Milisavljevici 27 0
Codrea 31 1
Goga 28 4
Bilaşco 31 4
Al. Ioniţă 23 6

"Alex şi-a rezolvat problemele cu cei de la Koln şi a venit din postura de jucător liber de contract. E al nostru şi sper să redevină fotbalistul din urmă cu trei ani"
Constantin Zotta, preşedinte executiv Rapid

9 fotbalişti care pot evolua pe postul de atacant se regăsesc acum în lotul Rapidului: Pancu, Herea, Teixeira, Surdu, Ilijoski, Bilaşco, Figueiredo, Ciolacu şi Ioniţă

7 goluri a reuşit Ioniţă în primul şi cel mai bun sezon al său în Liga 1, în 2009-2010, cînd a bifat 18 partide

Amical de gală
Rapidiştii profită de pauza competiţională pricinuită de meciurile "naţionalei" cu Estonia şi Andorra şi au programat pe ultima sută de metri un amical cu echipa lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk. Partida se va disputa duminică, de la ora 18:00, iar oficialii rapidişti aşteaptă o asistenţă numeroasă pe stadionul Giuleşti, motiv pentru care au stabilit din nou preţuri mici la bilete. Astfel, tichetul la peluză este 5 lei, în timp ce la tribuna a II-a şi tribuna I, biletele costă 10, respectiv 15 lei. Şahtior va mai disputa vineri un amical cu Petrolul.

Teixeira, amendat
Mijlocaşul portughez va fi sancţionat din nou! Acum nu a mai petrecut, cum o făcuse după victoria cu CFR, ci a refuzat să intre pe teren cu Pandurii. Crezînd că va pleca la Steaua, Sabău nu a vrut să-l introducă din primul minut cu gorjenii pentru a nu isca discuţii în cazul unei evoluţii mai slabe, dar s-a răzgîndit la pauză, cînd i-a cerut lui Teixeira să accentueze încălzirea. Răspunsul fotbalistului a fost ironic însă: "Nu pot să joc, mă menajez pentru viitoarea echipă". Portughezul va fi amendat conform regulamentului de ordine interioară, cel mai probabil cu 10% din salariu.

Zotta nu se bagă
Preşedintele giuleştenilor a vorbit la GSP TV despre situaţia echipei şi a recunoscut că sînt disensiuni între Ovidiu Sabău şi jucătorii rapidişti: "Sînt unele probleme, este adevărat. Dar nu e treaba mea, nu e treaba noastră, a oficialilor. Sabău şi jucătorii trebuie să rezolve tot ce este de rezolvat în vestiar". Gazeta a scris luni despre conflictele de la echipă, ultimul iscat după înfrîngerea cu Pandurii, cînd Sabău a lăsat pe bancă cei mai tehnici fotbalişti din lot.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
vyorell22
vyorell22  •  06 Septembrie 2012, 02:33

www.facebook.com/visiniu/posts/438509032858081 muie stelemeaua!!!! muie berbecali!!!! sa vedeti ce inseamna adevarati suporteri!!!

spivak
spivak  •  05 Septembrie 2012, 14:33

La meciuri Ioniţă nu e ”indolent”, iar la antrenamente nu l-am văzut.

statham_j
statham_j  •  05 Septembrie 2012, 13:11
Postat de martinez.fzr pe 05 Septembrie 2012, 13:06

indolenta?nesimtire? tu pe ce lume traiesti omule? Ionita greseste ca se crede superior deja se vede fotbalist...sa nu uitam ce calitati extraordinare are ...trage cu ambele picioare,are un joc de cap foarte bun,este foarte puternic si destul de tehnic...Tucudean este copia fidela a lui Ionita de acum 3 ani aceleasi calitati le au ambii cu un plus pt Tucudean ca pare mult mai serios si mai inteligent

tu ai citit ce ai scris? imi spui ca are calitati, eu nu am contestat asta.....dar baiiiiii, asta e indolent si nesimtit!!!!! ce nu intelegi? ai probleme cu intelegerea cuvintelor?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close