FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA, AZI, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Ameninţări de la Chiajna » Florin Lovin i-a pus gînd rău fostei sale echipe: "Cu ghetele astea o bat pe Steaua!"

Articol de - Publicat duminica, 09 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 noiembrie 2014 22:56

Florin Lovin, 32 de ani, i-a pus gînd rău fostei sale echipe, iar pentru meciul din această seară şi-a comandat o pereche de ghete personalizate.

Fostul mijlocaş al Stelei dintre 2004 şi 2009 profită de fabrica de ghete de fotbal pe care o are, iar pentru duelul de diseară, de la Chiajna, şi-a confecţionat nişte ghete deosebite.

"Am vrut să fie un meci special şi mi-am făcut aceste ghete pentru cea dintîi dispută a mea împotriva Stelei! După acest duel ele vor ajunge în vitrina mea, sînt special pentru această partidă. Cred că este cel mai oportun moment de a întîlni Steaua. Venim după o serie de rezultate foarte bune şi ne gîndim doar să cîştigăm", spune Lovin.

Florin şi-a inscripţionat data şi meciul pe ghetele sale şi se gîndeşte chiar să şi înscrie: "Dacă dai gol sau cîştigi cu Steaua e un moment extrem de important. Sperăm să producem o surpriză, mai ales că adversarii vin după un drum lung din Portugalia".

ALTE ŞTIRI:

"Keşeru e senzaţional!"
Bănel Nicoliţă a vorbit la superlativ despre forma de excepţie pe care-o traversează Claudiu Keşeru: "Îl cunosc foarte bine pe Claudiu. Ne-am cunoscut demult. Eu aveam vreo 16-17 ani, iar el vreo 15. E un jucător foarte bun, puternic. Dădea cu stîngul în minge de o făcea pătrată încă de atunci. Cînd a venit la Steaua, mulţi au cam strîmbat din nas. Că prin Ligue 1 nu a prea marcat... El a demonstrat tuturor că s-au înşelat cei care au criticat transferul său. E un fotbalist senzaţional, care a demonstrat că are valoare, iar Steaua a dat lovitura cu el". Cleo a punctat: "Sînt foarte fericit la Steaua şi mă bucur că am luat această decizie! Sînt într-o formă excelentă şi sper să mă ţină cît mai mult".

Şumi, greu de bătut
Pentru Marius Şumudică, partida din această seară este a şasea pe care o dispută împotriva roş-albaştrilor din postura de antrenor. Prima a fost pe banca Bistriţei, Gloria-Steaua 1-2, în timp ce ultima s-a consemnat atunci cînd era tehnician la FC Vaslui şi s-a impus cu 3-1. În total, palmaresul său cuprinde două victorii, una cu Astra şi una cu FC Vaslui, dar şi două înfrîngeri şi o remiză. Ca jucător, doar două victorii a bifat Şumudică împotriva Stelei în 16 meciuri, în schimb a pierdut 11! El a reuşit să şi marcheze de două ori atunci cînd era jucător al giuleştenilor. Luni, de la ora 21:00, el va fi invitatul lui Ovidiu Ioaniţoaia la Radio Europa FM.

Doar o noapte acasă
După deplasarea din Portugalia, din Europa League, steliştii au ajuns la Bucureşti vineri seară la ora 21:00, după un drum de mai bine de 4 ore cu avionul. Gâlcă le-a dat liber lui Chipciu şi compania numai cîteva ore, pentru că ieri, la 10:00, fotbaliştii au avut primul antrenament al zilei. După aceea au intrat în cantonament, iar astăzi dimineaţă vor mai avea o şedinţă de pregătire înaintea meciului de la Chiajna.

Raul, externat
Raul Rusescu a părăsit ieri Spitalul Militar, după ce a fost operat miercuri în jurul prînzului. Atacantul de 26 de ani a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală după ce-a fost lovit violent de Mureşan în meciul de la Tîrgu Mureş. Rusescu a petrecut două zile la secţia de reanimare. Şansele ca el să mai revină pe teren în acest an sînt foarte mici.

Fluieră Colţescu
Ajuns la 200 de meciuri ca în Liga 1, Sebastian Colţescu a fost delegat de către CCA să arbitreze partida de la Chiajna. Olteanul a mai "fluierat" Steaua în această toamnă la celebrul succes Pandurii, 6-0, cînd toate golurile au fost reuşite de Keşeru. Steaua a fost arbitrată de 26 de ori de către Colţescu avînd un procentaj pozitiv cu el la centru: 18 victorii, 4 egaluri şi 4 înfrîngeri.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
foxy
foxy  •  09 Noiembrie 2014, 23:00

Nea ,lovin n-ai batut Steaua?...Pai poate a aruncat unul cu bricheta si va da 3-0...ptr echipa voastra de `jumuliti`

rrt1947fcsb
rrt1947fcsb  •  09 Noiembrie 2014, 13:11
Postat de blatistu49 pe 09 Noiembrie 2014, 09:30

dupa suferintele cu RIO BAGO unde au f varza revin cu capusa in POZITIA caprei valoarea lor e zero in EUROPA da i cu blaturi tribune goale si audiente de rahat

ba, tu sigur nu esti Nicusor de la Braila?

samertx
samertx  •  09 Noiembrie 2014, 12:00

Vă pune ăsta gheata de cinci coți pi piept. :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close