FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-0

Ameninţări, palme şi bodyguarzi! » Coman l-a agresat pe Prepeliţă după meci, dar Steaua l-a iertat

Articol de - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 23:16

Duelul care a încins derby-ul a continuat şi după meci. Portarul Rapidului l-a pălmuit pe mijlocaşul Stelei: ”Părinteşte i-am dat una”. Steaua nu face memoriu fiindcă Becali a făcut pace cu Coman pe stradă


Prepeliţă şi Dani Coman au dat startul violenţei la Steaua- Rapid. "Ne ştim de la Piteşti, unde eu l-am crescut. Dar el şi-a pierdut respectul!", a comentat goalkeeperul faza din minutul 66 în urma căreia el s-a accidentat, iar Prepeliţă a fost eliminat. Ca să-l pedepsească pentru "lipsa de respect", Coman a fost după Andrei în vestiarul Stelei la sfîrşitul jocului.

Pierde un meci
Mijlocaşul a povestit că "am discutat cu Dani şi credeam că lucrurile s-au rezolvat, dar el m-a oprit după aceea în parcare şi mi-a dat o palmă. Mi-a spus că se va uita la înregistrarea fazei şi că o să mă bată dacă i se va părea că l-am lovit cu intenţie". Prepeliţă a avut o alunecare spre minge, dar portarul prinsese deja balonul şi a fost lovit rău la mînă. Avea şi ieri un hematom şi nu va apăra joi, în meciul din Cupă cu Otopeni. E posibil să lipsească şi împotriva Astrei, în weekend.

Becali voia să-l bată!
Becali s-a implicat să-l ajute pe Prepeliţă în stilul propriu, trecînd la ameninţări: "O să merg eu la Coman însoţit de bodyguarzi şi-i voi da înapoi palma pe care i-a dat-o el lui Andrei! Nu se poate aşa ceva! E vagabonţeală!". Patronul a rezolvat pînă la urmă conflictul, aşa că Steaua nu va depune un memoriu contra portarului rivalei. Cum? Becali s-a întîlnit cu fotbalistul pe stradă: "L-am oprit în trafic şi ne-am îmbrăţişat. Mi-a fost ruşine de el. Mi-a zis că el cu Prepeliţă se ştiu de mulţi ani şi că rezolvă între ei conflictul, fără implicarea mea. E băiat inteligent Coman, nu s-a temut deloc să discute cu mine".

"Pentru mine, Prepeliţă a rămas un copil, pe care eu l-am ajutat mult şi la Piteşti, şi la Bucureşti. Dar dacă mi-aţi vedea mîna acum aţi crede că am cangrenă! Iar el putea să evite să mă lovească"
Daniel Coman, portar Rapid

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
mihaienache
mihaienache  •  26 Octombrie 2011, 12:24

doi tarani care sau umplut de figuri si se gasise cine sa se bage un cioban:))...de ras. lasai sa se bata pe stradaca nu are deaface cu sportu...si daca costea nu il asculta pe iliesta sa il cheme pe coman sa il altoiasca si pe ala sa ii iasa gargauni din cap

dublamasura
dublamasura  •  26 Octombrie 2011, 10:49
Postat de marioxxl pe 26 Octombrie 2011, 00:56

inainte sa mai comenteze vreo oita despre subiectul asta,as recomanda sa caute pe site-ul ziarului concurent imagini cu mana lu' coman...si de acolo fiecare trage ce concluzie vrea.

Pai iti spun eu ce concluzie se impune: Coman e un prost. Isi mai arata si buba prin tabloide, fetita. Ce daca l-a lovit, e barbat, e fotbalist. Nu e arbitru sa-i faca treaba lui Tudor. El trebuia sa isi vada de treaba lui, nu sa se apuce sa-l educe pe Prepelita. Daca avea un pic de creier ramaneam in 11 pe teren si-i bateam probabil, Steaua n-a jucat absolut nimic.

crystyanbet
crystyanbet  •  26 Octombrie 2011, 10:51

s-a deschis sezonul la prepelite :))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează