FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - POLI TIMIŞOARA, ORA 19:30, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Ameninţat de Iancu cu neprezentarea, Avram e ferm: "Nu îl schimb pe Deaconu!"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 05 mai 2011 12:08

Preşedintele CCA a dezvăluit în exclusivitate pentru Gazeta că nu a mai discutat cu Marian Iancu în ultimele zile şi a explicat procedura pe care trebuie să o urmeze Alexandru Deaconu dacă Poli nu va intra pe teren contra Vasluiului, diseară, de la 19:30, pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro.


Dacă Marian Iancu se va ţine de promisiunea făcută înainte de meciul cu Vaslui atunci derby-ul pentru locul 1 în campionatul românesc nu se va mai juca. Asta pentru că preşedintele CCA Vasile Avram şi-a întărit astăzi poziţia pe care a avut-o încă de acum două zile. "Nu am mai discutat cu Marian Iancu după acel dialog pe care l-am avut la televiziune, dar Alexandru Deaconu va rămîne centralul acestei partide. El nu va fi schimbat. Acum mă aflu în drum spre Vaslui pentru că sînt supervizor la această partidă, iar cînd voi ajunge acolo voi purta o discuţie cu arbitrul acestei partide. Ca o opinie personală, eu cred că acest meci se va juca", a explicat Vasile Avram.

Acesta a dezvăluit şi cum se vor desfăşura lucrurile dacă Marian Iancu va decide să nu permită echipei sale să joace această partidă: "Arbitrul trebuie să intre în teren alături de echipa care se va prezenta meci şi să constate că echipa adversă nu este pregătită să înceapă jocul. Centralul va aştepta 15 minute de la ora de start a meciului şi dacă jucătorii echipei adverse nu vor intra în teren atunci va fluiera finalul partidei. Asta spune regulamentul", a explicat Vasile Avram în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

S-a ţinut de cuvînt, apoi a bătut în retragere
Poli a mai fost implicată în două episoade similare. Prima dată în anul 2006, atunci cînd Iancu a ameninţat că va introduce echipa de tineret în partida cu Dinamo după ce mai mulţi jucători bănăţeni au fost suspendaţi înainte de meciul direct. Deşi mulţi pariau că este doar un bluf al patronului timişorean, acesta s-a ţinut de cuvînt şi a ordonat ca juniorii să intre în teren deşi numele grele i-au cerut să joace în acea partidă. Doar doleanţele lui Alexa au fost ascultate, el începînd din primul minut. Ultimul episod s-a petrecut chiar în turul campionatului, tot înaintea meciului cu Dinamo.

Patronul lui Poli a anunţat atunci că: "Zicu, Alexa şi Helder nu vor intra pe teren. Dinamo n-a înţeles nimic după acel meci în care am băgat tineretul. Au spus că vor intra dur la jucătorii noştri şi nu-mi permit să-i pierd. Poate lumea crede că este o cacealma, dar nu este cazul. Îi vom umili aşa cum am făcut şi în trecut", a spus în urmă cu doar cîteva luni Marian Iancu. În cele din urmă toţi cei trei jucători au început din primul minut meciul cu Dinamo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
boeru_cornel
boeru_cornel  •  12 Mai 2011, 12:44

.....echipa aceea (FCM Timisoara-Bragadiru) de "juniori", avea doi jucatori de la tineret restul erau de la prima echipa si au jucat 6 titulari, verificati daca nu credeti ! asa ca nu mai bateti toba aiurea !

bluev1bes
bluev1bes  •  09 Mai 2011, 09:21
Postat de jabha pe 05 Mai 2011, 12:42

mi se pare normal sa ramai ferm pe pozitii cu astfel de hotarari, Vasluiul va castiga in mod sigur si la pas

Si la pas a si castigat..n-am ce zice :))))))

bluev1bes
bluev1bes  •  09 Mai 2011, 09:19
Postat de bdgeorge pe 05 Mai 2011, 17:37

Cine il mai crede pe Iancu??? El este cel mai mare Hot si Mincinos... despre onoare nici nu se pune vorba cind pina azi Piuli a jucat peste 75% din partide blatuite.. Baga toata echipa la Vaslui cine il mai asculta cu vrajeala asta de 2 bani...cel mai bine ia zis-o Porumboiul : multumim pt puncte..nu mai avea replica la TV nu se astepta la asta grohaia Jabba nu se astepta sa-l ia la misto..

Auzil si pe asta :)))) partide blatuite....n-am ce zice :))) chiar ca a facut blat in fiecare meci Poli ma :)) si cu Otelu tot blat o sa faca...deci tu mai uite-te la tot campionatul incepand cu turul..si uitete la meciurile lui Poli sa vezi cum a fost furata ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează