FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluiri despre Reghecampf: "A plecat din cantonament ca să joace la cazino"

Steaua 1997-1998: Stoichiţă - antrenor, primul din stânga, Reghe - jucător, al treilea, pe rândul de jos, de la stânga la dreapta
Steaua 1997-1998: Stoichiţă - antrenor, primul din stânga, Reghe - jucător, al treilea, pe rândul de jos, de la stânga la dreapta

Articol de - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 00:00

Mihai Stoichiţă şi-a adus aminte de o întâmplare de acum aproape 20 de ani, când era "principal" la Steaua, iar Reghecampf a fugit din cantonament ca să joace jocuri de noroc.

Reghecampf i-a trecut cu vederea lui Tamaş actele de indisciplină de săptămâna trecută, lucru de care a beneficiat şi el atunci când era fotbalist şi îmbrăca tricoul Stelei.

S-a întâmplat în sezonul 1997-1998, iar dezvăluirea îi aparţine celui care era tehnician în Ghencea la acea vreme. Mihai Stoichiţă a vorbit aflat în studioul Dolce Sport.

"Ce a făcut Tamaş? Eu l-am văzut doar că ţinea paharul cu vin în mână şi îl rotea aşa, să-i vadă conţinutul. Credeţi că pe vremea mea nu erau acte de indisciplină? Atunci însă nu prea era cu amenzi, le rezolvam altfel pentru că relația jucător-antrenor era extraordinar de dezvoltată din punct de vedere afectiv.

Mai greşeau şi ei, dar nu le tăiam niciodată din bani. Doar o singură dată am vrut să le dau amendă lui Adi Matei şi lui Reghecampf. Eram într-un cantonament în Germania şi au dispărut seara din cameră. Am aflat ulterios că au mers în cazinou să se joace la păcănele sau cum se numeau drăciile alea", şi-a adus aminte Stoichiţă.

Cum s-a încheiat povestea de atunci? "Am mers în camera lor şi le-am lăsat nişte bileţele pe pernă: «Mâine, când veniți, să treceți pe la mine! Dar să aveţi şi câte 2.000 de dolari ca să vă fac cinste». Normal că n-au venit, n-au păţit nimic, dar erau alte vremuri, alte relaţii între antrenor şi jucători", a adăugat Stoichiţă.

"L-am auzit pe patronul Stelei spunând că e pericol ca şi ceilalţi jucători din lot să vadă ce a făcut Tamaş şi să procedeze şi ei la fel. Eu le transmit acelor fotbalişti că pot să facă la fel ca Tamaş numai atunci când şi în teren se ridică la nivelul lui, iar până acum nu i-am văzut având aceleaşi standarde"
Mihai Stoichiţă

3mandate a avut Stoichiţă ca antrenor principal la Steaua: 1997-1998, 2009-2010 şi în returul lui 2011-2012

21de ani avea Reghecampf în vara lui 1997, momentul la care face trimitere povestea lui Stoichiţă

3ani a jucat Reghe la Steaua: 1996-1998 şi 1999-2000, timp în care a bifat 3 trofee, două campionate şi o Cupă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (29)
bakunin
bakunin  •  04 Noiembrie 2016, 14:54
Postat de thomassystem pe 04 Noiembrie 2016, 11:27

Bine vere, *** fi eu prost dar enumera-mi tu trei calități ale manelistului si promit că mă apuc de învățat pentru diploma de 4 clase.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Noiembrie 2016, 14:29

cu echipa asta din poza am copilarit,mama ce echipa era,ce vremuri,ce suporteri,frumos era atunci pe stadioane !

iobag
iobag  •  04 Noiembrie 2016, 13:22

Cu fotbalistii din poza steaua in anul ala le batea in europa pe fenerbahce, PSG si aston villa si in campionat batea dinamo cu 5 0, cu doua goluri danciulescu :)))))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează