FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEMELE CONTINUĂ LA GLORIA BISTRIŢA

Ana Maria Prodan acuză Gloria Bistriţa şi LPF de nereguli la contractul lui Mureşan

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2010 00:00

Impresarul mijlocaşului Andrei Mureşan de la Gloria Bistriţa, Ana Maria Prodan, a declarat că jucătorului pe care îl reprezintă i s-a adăugat o anexă în contractul care expira la finalul sezonului, precizând că nu a putut vedea documentele nici la club, nici la LPF.

"De trei zile încercăm să intrăm în posesia contractului. Jucătorul a cerut şi el ieri să i se prezinte contractul de către club, dar a fost refuzat. I s-a spus să se ducă la LPF să-l studieze. Acum eu sunt la LPF. Dimineaţă, contractul nu era înregistrat la LPF.

Apoi, a venit domnul Pădureanu la LPF şi a apărut şi o înregistrare a contractului, dar actul propriu-zis nu e aici, e doar înregistrarea. Le-am solicitat celor de aici să-mi arate contractul dar mi-au răspuns că nu se ştie de ce nu este la Ligă contractul", a spus Ana Maria Prodan pentru Mediafax.

Apoi a precizat că jucătorul intrase în ultimele şase luni de contract, dar acum i s-a adăugat o noua anexă la contract care îi schimbă datele. "În vară el urma să devină jucător liber. Intrase deja în ultimele şase luni de contract. Acum, se spune că există o anexă la contract şi că nu va deveni liber la sfârşitul sezonului", a mai spus Ana Maria Prodan.

Preşedintele clubului Gloria, Jean Pădureanu, a declarat că nu doreşte să comenteze acest caz cu presa, fiind exclusiv problema grupării bistriţene, a jucătorului şi a LPF.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
szi
szi  •  18 Noiembrie 2010, 15:14

cugetatoare...

szi
szi  •  18 Noiembrie 2010, 15:13

Jane, tataie, nu cumva ai fost lucrat de Ana Maria Prodan la meciul cu CFR? Are o groaza de motive: in primul rand Reghe, dupa aia Moraes, acuma vad ca ai lucruri necurate si cu Muresan. Si declaratiile facute despre Szukala tot acolo bat...despre asta de ce nu vorbeste presa sportiva romaneasca, cel cugetator???!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează