FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Ana Maria Prodan e noul manager la U Cluj!

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iunie 2012 15:37

UPDATE Ana Maria Prodan a negat că Gigi Becali ar avea legătură cu preluarea ”U” Cluj: ”Am observat că se induce ideea că în spatele meu ar fi Gigi Becali. Eu nu fac găinării de genul acesta, va fi o transparenţă la club. De aceea nu mi-aţi auzit numele în aceste săptămîni, pentru că nu vreau să mă laud. Vă spun doar că, dacă nu se găsea cineva care să investească, clubul Universitatea ar fi murit, s-ar fi pus lacătul pe el”.

UPDATE Gigi Becali: ”Nu am nici o treabă cu ce se întîmplă la Universitatea. Nu am nimic, nici un interes”.

UPDATE Pentru ”oradecluj”, Ana Maria a declarat: ”Sînt noul investitor de la Universitatea. Dar urmează o procedură care va dura trei săptămîni, iar pînă atunci eu voi face muncă de voluntariat. Avocaţii mei se vor ocupa de întreg proces. Domnul Mărginean e omul de legătură, am mare încredere în dînsul, dar eu sînt omul numărul 1. Ştiu că fanii lui U sînt pătimaşi, voi avea o discuţie cu ei, sînt mult prea frumoşi ca să lase clubul să moară. Împreună vom salva clubul, se vor vinde şi acţiuni, probabil”.

UPDATE Pentru a afla precis situaţia reală de la ”U”, Ana Maria Prodan a decis: ”Voi face în primul rînd un audit, după 1 iulie. Acesta va fi efectuat de o firmă din Germania, deţinută de un prieten. Apoi, intenţionez să discut cu cei de la Primărie şi cu cei de la Consiliul Judeţean pentru a şti şi poziţia dînşilor. Nu în ultimul rînd, sînt gata să mă întîlnesc şi cu oamenii de afaceri şi cu oficialii firmelor care ar putea dori să ni se alăture” (”citynews”).

UPDATE Ana Maria Prodan nu a dorit să divulge datele afacerii: ”Nu pot să vă dau sume, deocamdată am convenit că aceste aspecte vor rămîne confidenţiale. Pot să spun în schimb că Universitatea va continua să trăiască pentru toţi cei care îl iubesc. Intenţionez să-l organizez după principiile care stau la baza funcţionării marilor cluburi din Vest şi sînt convinsă că vom avea succes. În primul an va fi probabil mai greu, dar ulterior ne vom fixa obiective îndrăzneţe şi cu timpul vom reveni în top” (”citynews”).

UPDATE Negocierile de la Crowne Plaza, acolo unde Ana Maria Prodan a fost numită ca manager general la U Cluj, s-au incheiat cu succes. Ana-Maria Prodan a parasit in urma cu catevva minute hotelul alaturi de avocatul Dan Idita, cel care a reprezentat-o la tratative. Urmează declaraţii.

UPDATE
Cel ce a negociat pînă în ultima clipă cu Walter, Adrian Marţian, critică acordul cu Ana Maria Prodan. “E pusă de Walter acolo. Ea n-a cumpărat nimic de la Walter. În aceste condiţii, Universitatea va ajunge în divizia… U. Îmi pare rău pentru suporteri, dar dacă Walter s-a zgîrcit la cîteva sute de mii de euro, e problema lui. Oricum, eu cumpăram doar datorii de la el. Plec în Italia, să investesc la Cesena cu Mutu”, a declarat Marţian pentru ”oradecluj.ro”.

UPDATE Agenţia clujeană ”citynews” pretinde că Ana Maria Prodan va avea sarcini restrînse la ”U”, deoarece clubul va fi condus de fapt de Ioan Mărginean, zis ”Limoniu”, om de încredere al lui Florian Walter! S-a recurs la promovarea Ana Mariei deoarece Mărginean nu prea este simpatizat de fanii ”şepcilor roşii”.

UPDATE Ana Maria Prodan a vorbit despre preluarea Universitatăţii Cluj într-un interviu acordat pentru ”stiridecluj.ro”: ”Îmi doresc să demonstrez că U nu va muri niciodată şi va fi cinstea Clujului. Este una dintre echipele cu cea mai mare tradiţie din fotbalul românesc, cu cea mai înfocată galerie şi are tradiţia care nu trebuie să moară niciodată. Dacă tot am făcut din rahat bici la Chiajna, vreau la fel şi la Cluj”.

UPDATE Funcţia oficială pe care Ana Maria Prodan o va avea la ”U” va fi de manager general. Se zvoneşte că patron va fi un apropiat de-al său.

UPDATE Imediat ce s-a anunţat  preluarea Universităţii Cluj de către Ana Maria Prodan, nu mai puţin de 5 jucători au semnat cu ”şepcile roşii”. Este vorba de Firţulescu, Viorel Dinu, Roberto Iancu, Albuţ şi Ciupe. În plus, au fost cooptaţi Sandu Tăbîrcă, ultima dată director tehnic la retrogradata Voinţa Sibiu, şi Aurelian Băbuţan, pînă de curînd director sportiv la Steaua, vreme de doar două săptămîni.

Ana Maria Prodan e noul manager la Universitatea Cluj!

"Eu mă voi ocupa de tot. Claudiu Niculescu rămîne antrenorul Universitatii Cluj", a declarat soţia lui Laurenţiu Reghecampf pentru GSP.ro .

Totodată, pentru ”stiridecluj”, a declarat: ”Discut cu mai mulţi jucători, care vor consolida lotul. Deja am semnat cu patru jucători, iar in această seară voi fi la Cluj. În primul sezon vreau să terminăm în primele 10 echipe, iar în doi ani de zile vrem să luăm campionatul”.

Ana Maria Prodan nu ar fi însă decît de suprafaţă. În spatele ei, speculează presa locală, s-ar afla Gigi Becali. Ca o confirmare, la tratativele de marţi dintre Walter şi omul de afaceri Adrian Marţian a participat şi Ionel Luţu, unul dintre ”ajutoarele” finanţatorului Stelei.

Cînd aflat de noul acord, Marţian a replicat: ”Aşteptam răspuns de la Walter pînă azi. Toata lumea mi-a spus că oferta pe care am făcut-o este foarte bună. Am vorbit cu Marius Vizer şi vroiam să facem treabă la U Cluj. Walter a fost neserios. Cine ştie ce are de gînd să facă la clubul ăsta".

 

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (185)
youshin
youshin  •  21 Iunie 2012, 12:52

la politica si la fotbal toata tara se pricepe prostia moare ultima ,dar daca ar durea multi ar urla pe strada noi ROMANI prima data acuzam si dupa aceea adunam dovezi

mihnea80
mihnea80  •  21 Iunie 2012, 06:28
Postat de gado pe 20 Iunie 2012, 19:10

ce mizerie mai este si asta ? ce minte bolnava (machiavelica) a putut concepe asa ceva ? si cum se face ca sunt acceptate asemenea asocieri impotriva naturii ? se simte ca deja au inceput aranjamentele ptr noul campionat ? ce se va intampla la U Cluj - Steaua (si retur) ? dar la meciurile u cluj - petrolul ? nu cumva tot acelasi lucru care s-a intamplat la Chiajna in retururl cu steaua, in care reghe a stat "capra" ? la cluj cine il va imitga pe reghe ? monitorizati atent tripleta steaua-u cluj-petrolul....simtiti ca miroase urat ? aceste manevre sunt afaceri clasice si nu au nimic comun cu jocul sportiv numit fotbal, dorit de toti suporterii.

Cu echipa non-existenta de acum, ce poate sa se intample la U-Steaua? Voi visati blaturi de pe acuma, in loc sa ganditi logic. Ne-a luat Walter jucatorii, jucam cu juniori, rezultatul e previzibil.

mihnea80
mihnea80  •  21 Iunie 2012, 06:24

Ana Maria Prodan chiar vrea sa ne faca sa credem ca a preluat clubul fara sa faca un audit inainte ? Cine face asa ceva? Apoi spune: l-am preluat, dar scot actiuni la vanzare? Cine face asa ceva? Dintre toate femeile, ar fi putut fi una mai discreta, ca n-avem nevoie de un Becali2 la U.

Vezi toate comentariile (185)
Comentează