FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

ANAF decide! Nikolici şi Bourceanu nu au încă drept de joc

Nikolici este pariul lui Becali pentru atacul echipei
Nikolici este pariul lui Becali pentru atacul echipei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2011 01:27

Cele două achiziţii de la Timişoara, dar şi Mihai Costea încă n-au fost legitimaţi de Steaua, acest lucru urmînd să fie realizat doar după ce Fiscul va da "undă verde" tranzacţiilor.

Nikolici s-a antrenat pentru prima dată ieri dimineaţă cu Steaua, iar Bourceanu l-a urmat la a doua şedinţă de pregătire condusă de Ronny Levi. Cu toate acestea, Gigi Becali a anunţat că transferurile celor doi nu sînt rezolvate sută la sută. "Ei au venit la antrenament, dar actele nu sînt încă făcute pentru că nu ştim exact care e treaba cu cei de la ANAF", a spus Becali.

Vezi o galerie foto cu Bourceanu şi Nikolici de la antrenamentul de ieri al Stelei

Ieri, Steaua n-a înregistrat transferurile la LPF, acelaşi lucru fiind valabil şi în cazul lui Mihai Costea. Totuşi, pentru cei doi de la Timişoara lucrurile s-ar putea rezolva repede. "Sîntem de acord ca Steaua să achite banii direct în contul ANAF", a spus Marian Iancu, completat de Dumitru Dragomir: "Nu e nici o problemă dacă Steaua virează suma în contul clubului, de unde ANAF imediat îşi poate trage banii".

Aseară, secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, dar şi avocatul Ligii, Cătălin Ciubotă, au mers împreună la conducerea ANAF pentru a se lămuri ce statut au jucătorii Universităţii Craiova. "Cu Mihai Costea e o problemă deoarece înţeleg că Steaua n-a virat banii în contul Universităţii, ci într-un cont dat de Mititelu, dar chiar şi aşa eu cred că lui Mihai Costea ar trebui să i se dea dreptul la muncă", a spus Dragomir.

2,4 milioane de euro au costat-o pe Steaua cele 3 achiziţii, Mihai Costea, Bourceanu şi Nikolici

"Cei de la ANAF ne-au transmis clar să nu-l legitimăm pe Mihai Costea pentru că banii viraţi de Steaua s-au dus în alt cont, nu în cel al Universităţii Craiova, şi că dacă îl legitimăm ajungem cu toţii la puşcărie" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

Citește și:

„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Campionate
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”
Superliga
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (14)
vasglo
vasglo  •  27 Iulie 2011, 12:18
Postat de castaway pe 27 Iulie 2011, 11:21

"De unde se vede ca asa "cioban prost" si hulit cum este, Becali e singurul care contribuie la finantele tarii si rezolvarea problemelor altor echipe". Amice, Becali nu a facut decat sa intre in cardasie cu Mititelu in a pacali statul(fiscul) virind acei bani in alt cont decat cel al clubului Universitatea. Jucatorii apartiin clubului ! Club unde Mititelu este actionar, Deci, vanzarea asta sa vrut o smechereala intre cei doi pentru a evita fiscul.

Vad ca crezi tot ce arunca pe gusa ex. militianul. Crezi ca daca vroia sa faca vreo manarie, Becali striga in gura mare la televizor sume de transfer (1,4 milioane pe 60% din jucator; o fi putin?), cum le-a platit in doua transe, in contul indicat de Craiova, etc. Ce treaba are Steaua daca fiscul nu si-a urmarit incasarea banilor de la Craiova? Vezi ca am mai scris ceva despre cine vrea sa faca cu adevarat manarii cu jucatorii Craiovei. Nu te intereseaza?:))

alpin
alpin  •  27 Iulie 2011, 11:48
Postat de sibelius pe 27 Iulie 2011, 10:20

Daca ceilalti jucatori de la Craiova sunt declarati liberi de contract din cauza neplatii salariilor mai are ce sa faca ANAF-ul? Banuiesc ca nu. Or sa ramana aia cu Nila pe cap si o sa-l angajeze ei:))

Jucatorii nu pot fi declarati liberi! Sunt sub sechestru instituit de ANAF!!!

alpin
alpin  •  27 Iulie 2011, 11:46

Se pare ca SI afacerea asta are dedesubturi ... ciudate! Altfel ar fi simplu de rezolvat. Fiscul sa-si ia banii datorati iar cei doi sa joace la Mogosoaia!!! Ce anume impiedica tranzactia?!?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează