FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Analiză tăioasă a Stelei: unde greșește Reghecampf și ce îi lipsește formației roș-albastre. "Așa se construiește o echipă puternică"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 10:44

Dinu Gheorghe, fost președinte la Dinamo și Rapid, a analizat jocul Stelei și a idenfiticat problemele pe care le are echipa lui Reghecampf.

"La Steaua sunt foarte multe schimbări în echipa de start. O echipă bună trebuie să se construiască pe baza unui ax central puternic, care să joace meci de meci. Trebuie un portar bun, pe care Steaua îl are, doi fundași centrali, doi mijlocași centrali și un atacant. După aceea, mai pui pe celelalte posturi ce vrei și mai schimbi.

Dar Steaua nu are un ax central. Și nu are doi fundași centrali stabili. Ba joacă Bălașa, ba joacă Moke. Reghe schimbă la fiecare meci un fundaș central și fundașul dreapta.

Marea problemă a Stelei este lipsa unui jucător care să construiască jocul", a spus Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

"La Steaua nu este posesie și nici atacuri poziționale nu sunt. Nu te poți baza pe entuziasm și pe presing. Și lipsește un mijlocaș de finețe, un jucător care să dea o pasă filtrantă" Mihai Stoichiță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
orlick
orlick  •  28 Februarie 2017, 19:50

Analiza tăioasă? Steaua se reconstruiește din mers dar rămâne in frunte, cu șanse la titlu. Cum sa vorbesti de omogenitate când intr-un singur an iti pleacă aproape o echipa? Cojocaru, Papp, Rapa, Varella, Tosca, Popa, Bourceanu, Stanciu, Hamroun, Chipciu erau jucători peste media campionatului nostru. Reghecampf a făcut treaba foarte buna in condițiile date.

854605894625108
Silviu Apostol  •  28 Februarie 2017, 13:23

Asta e o chestie ELEMENTARA , numai ca "antreprenorii" de la Steaua sunt la stadiu de "cresa" : schimband echipa de la un meci la altul , in plin campionat , arata de parca abia acum invata meserie ! Sau vor sa-l "lucreze" pe Becali !

alexbibirica1
alexbibirica1  •  28 Februarie 2017, 13:15

demisia reghecampf laurentiu ! becali - principalul vinovat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează