FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA-”U” CLUJ, DUMINICĂ, 21:30, ÎN DIRECT DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT GSP.RO

Anamaria Prodan ameninţă: ”Nu mă ajută nimeni. E posibil să mă retrag după jocul cu Steaua”

Probemele economice ar constrînge-o pe Anamaria Prodan să se retragă de la ”U” Cluj (foto: citynews)
Probemele economice ar constrînge-o pe Anamaria Prodan să se retragă de la ”U” Cluj (foto: citynews)

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 03 august 2012 15:21

Partida cu Steaua ar putea fi ultima pentru Anamaria Prodan din postura de preşedinte executiv al Universităţii Cluj. Ea este foarte dezamăgită că nimeni nu sprijină financiar trupa ”şepcilor roşii”.

”Nimeni nu dă doi lei pe această echipă. Am vorbit cu toată lumea din Cluj, dar nimeni nu doreşte să se implice, să ajute echipa. Am vorbit şi cu domnul Boc, dar degeaba. Am mers şi la Finanţe, la CJ, CL, doar promisiuni, nimic concret. Peste două săptămîni trebuie să plătesc salariile jucătorilor, dar de unde bani?! Dacă nu se vor găsi resurse financiare riscăm să ne retragem din campionat”, a afirmat Anamaria, conform ”citynews”.

Ea a continuat: ”Ce să fac? Nimeni nu mă ajută, mă lupt cu morile de vînt. Mă gîndesc serios să plec. După meciul cu Steaua îmi voi anunţa decizia. Mă voi consulta şi cu Laur şi voi vedea ce voi face. O să organizez o conferinţă de presă în care voi dezvălui situaţia clubului, voi prezenta actele clubului, ce promisiuni s-au făcut lui Florian Walter şi de care nu s-a ţinut cont. Voi spune tot. E supertrist că un club de tradiţie e lăsat de izbelişte”.


”Bineînţeles că îmi doresc un rezultat bun duminică. Va fi foarte greu însă, Steaua are cel mai mare buget din România, e o echipă valoroasă, dar sînt optimistă. Chiar dacă Steaua vine după un eşec, noi sîntem într-o situaţie şi mai dificilă. Trebuie însă să credem în şansele noastre”

Anamaria Prodan, preşedinte ”U” Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (141)
znupii
znupii  •  06 August 2012, 09:26

sa vina carnea pentru AMP _!_ _!_ _!_ _!_ _!_ _!_ _!_ _!_ _!_ _!_ _!_ _!_ _!_ _!_ _!_ _!_ _!_ _!_ MORI, IDIOAT-O !

mihnea80
mihnea80  •  04 August 2012, 18:29
Postat de dreamer123 pe 04 August 2012, 02:22

pleaca odata ! ordinaro !

Subscriu! Sa plece naibii de la U, din oras, eventual si din tara asta! N-avem nevoie de o asemenea femeie presedinte de club. O maimuta aroganta si mai ales fudula! Pleaca de la U!

th3dog
th3dog  •  04 August 2012, 09:03

hai fa blatuieste cu stana ca sa poti pleca linistita... tarfulitza mica ce esti :)

Vezi toate comentariile (141)
Comentează