FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL 2-5

Anamaria Prodan despre intenţia lui Reghe de a renunţa la Steaua: "E foarte deranjat de acuzele de blat. I-am zis să plecăm de aici!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 19 mai 2013 23:06

Impresarul Anamaria Prodan, soţia antrenorului Stelei, a comentat declaraţiile lui Laurenţiu Reghecampf, care a anunţat că e posibil să nu mai rămînă la Steaua din vară.

"Toată lumea îl ştie pe Gigi, are atîtea probleme acum cu procesele, credeţi că îl interesează să-l salveze pe Hagi? Nimeni nu gîndeşte raţional. Becali se bucură pentru naşul lui, asta este, ce să facem acum? Poate să facă ce vrea! Pe mine mă interesează că asupra soţului meu şi a jucătorilor planează ideea că au vîndut meciul! El a dat şansa unor tineri să evolueze pentru Steaua, cînd să-i vezi? În Ligă? Îi bagi acum, cînd eşti deja campion. Asta e valoarea copiilor ăstora. Ce poţi să le reproşezi? 

Reghe este un om foarte sensibil, nu a făcut jocurile nimănui. Atîta presiune şi toate lucurile întîmplate de cînd a început să-i meargă bine, că face blaturi, că a jucat la pariuri... Alta e mentalitatea în familia mea.

I-am spus după meci lui Laur după meci că asta se discută la noi televizor, despre blaturi, aranjamente, hai atunci să plecăm de aici, munca acestei echipe şi a lui va fi murdărită mereu. De-aia a plecat toată lumea, Lucescu, Dan Petrescu, toţi. Mi-a spus că e deranjat de toate aceste lucruri.

Un antrenor şi dacă are contract pe 10 ani, pleacă. Dacă vrea să plece, pleacă! Este păcat, dar de ce să suporţi aşa cevaşi să-şi bată joc toată lumea de munca ta?", a declarat Anamaria Prodan la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
razzvy91
razzvy91  •  20 Mai 2013, 14:47
Postat de madskills pe 20 Mai 2013, 09:54

Sunt acri strugurii? Steaua macar are sateliti. Voi nici macar nu mai existati :). NU exista echipa in fotbalul mondial sa nu faca blaturi. Analizeaza ultima etapa..Dortmund - Hoffenhaim, West Brom - United, 10 goluri, victoria lejera a lui Udineze cu Inter, necesara ca sa prinda europa., plus multe altele. Voi numai Steaua o vedeti?

Esti retardat mintal...1) Dortmund are o finala de champions league de jucat,nici vorba de blat...2) United nici nu se pune problema ptr ca in Anglia nu exista asa ceva si era ultimul meci al lui Ferguson si ca oricare si el isi dorea sa isi incheie cariera de peste 2 decenii cu o victorie....3) Inter ,are mai mult de jumatete de echipa accidentata,avand in prezent un lot subtire...In tur au avut oamenii lor de baza ( Placio,Cassano,Zanetti,etc ) si au pierdut cu 3-0 la Udine...Si acum cu echipa asta de 2 lei ce puteau sa faca? Dar iti place sa iti dai asa cu parerea ca sa pari si tu interesant..Numai existam? te lauzi ca aveti sateliti? Esti penibil!!!

reddog
reddog  •  20 Mai 2013, 12:16

Schimbati MAGICA STEAUA cu BLATISTA STEAUA.. E mai correct asa..

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  20 Mai 2013, 11:45
Postat de ferguson2013 pe 20 Mai 2013, 00:45

reghe a scapat porumbelul! jiji si cu mimi au aranjat meciul peste capul lui si el s-a prins ca nu este prost! pacat de munca lui si a echipei, pentru doua scu..rsuri care impreuna cu "regele" vaginului care vor sa ramana in liga 1 numai albanezi!!! RUSINE

Ana,Ana...degeaba deregi busuiocul...cine l-a obligat pe Regheblat sa trimita echipa in vacanta,cind,campionatul nu s-a incheiat ! Are si prunea dreptate !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close