FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Agentul lui Nicolae Stanciu îi transmite lui CFR Cluj să-și ia gândul de la jucător: „Va rămâne acolo să facă performanță!”

Anamaria Prodan nu crede în transferul lui Stanciu la Cluj +30   FOTO
Anamaria Prodan nu crede în transferul lui Stanciu la Cluj

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 09:09 / Actualizat marti, 04 august 2020 11:31

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 3-1, și a câștigat al șaselea titlu de campioană în Liga 1. Neluțu Varga, patronul „feroviarilor”, a lăsat de înțeles că negociază aducerea lui Nicolae Stanciu (27 de ani), dar Anamaria Prodan exclude această variantă.

Nicolae Stanciu e unul dintre cei mai în formă fotbaliști români. A fost decisiv în titlul cucerit de Slavia Praga în Cehia, iar acum încearcă o nouă calificarea în grupele Ligii Campionilor. Anamaria Prodan, agentul lui Nicolae Stanciu, nu ia în calcul o eventuală revenire a mijlocașului în Liga 1: „Nicolae Stanciu este fericit la Slavia Praga si va rămâne sa facă performanța acolo”.

Stanciu, fericit la Slavia

Nu știu ce echipă ar putea să apară să mă facă să mă răzgândesc. Chiar vorbeam cu portarul, cel mai bun jucător din campionat, și am zis că rămânem aici să facem încă o bucurie clubului. Și dacă ar veni o ofertă, am vorbit cu antrenorul, aș refuza-o
- Nicolae Stanciu, mijlocaș Slavia Praga

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj. EXCLUSIV Au luat titlul și acum pregătesc cel mai mare transfer din istoria clubului! Mario Balotelli, în discuții avansate cu ardelenii

CFR Cluj. Răbufnire neașteptată în noaptea titlului! Starul campioanei anunță că vrea să plece: „Nu suntem plătiți din martie, e inadmisibil”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
0005
0005  •  04 August 2020, 20:22
Postat de bogdan26 pe 04 August 2020, 10:43

De ce s-ar intoarce Stanciu in mamaliga 1, cand e in forma si ii merge atat de bine in Cehia? El nu ii expirat la fel ca Chipciu.. noaptea mintii la unii.

Stanciu e expirat, ce atata mare jucator??? E jucator de echipe mediocre, nu face fata la cele mai rasarite, cazul Anderlecht! A jucat si prin Arabia Saudita... Ce fotbal de performanta se joaca si pe-acolo, la cel mai inalt nivel... De-aia gasesti jucatori de vreo 35-36 de ani care inainte sa se retraga din activitate mai castiga un ban in plus. Si in Cehia e mare performanta... Se bat doua echipe pentru titlu si restul le privesc... Ca a fost mare vedeta sezonul acesta... a fost o eroare. Stai sa-i aduca jucatori sa-i faca concurenta pe post si atunci freaca bancuta de rezerve ca la Anderlecht sau Sparta Praga. De bun ce a fost l-a vandut Anderlecht in pierdere numai sa scape de asemenea "talent":))

983732924972315
Soos Vilmos  •  04 August 2020, 16:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

archibald
archibald  •  04 August 2020, 13:42

Ăsta-i agent? Să fim serioși...nici de glumă nu-i bună această știre!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează