FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Anamaria Prodan, reacție dură după discursul lui Becali: "Există alţi antrenori care i se autopropun noaptea în discuţii «spontane»"

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 17:26

Anamaria Prodan-Reghecampf își apără soțul după discursul tăios al lui Gigi Becali de aseară.

”Mă văd nevoită să-l apăr pe Reghecampf public pentru simplul fapt că mă deranjează situaţia neplăcută în care se spun/scriu atât de multe neadevăruri despre el, iar Gigi Becali le girează prin tăcere.

Eu cred cu tărie că Steaua a fost în era Laurenţiu Reghecampf o mare familie care a tras mereu în aceeaşi direcţie, de la patron până la ultimul angajat, şi că aşa ar trebui să rămână şi în prezent. Aşa că mă repet: nu sunt supărată pe Gigi Becali!

Dar simt că dânsul ar fi trebuit să spună aseară lucrurilor pe nume, dacă într-adevăr ştia mai multe, fără a face jocul unor oameni care abia aşteaptă un impuls pentru a-l atacă pe Reghecampf! Domnul Becali, la fel că toată lumea, ştie foarte bine că Laurenţiu Reghecampf este un profesionist desăvârşit! Aşa şi-a construit o frumoasă carieră de fotbalist şi una la fel de frumoasă de antrenor.

Laur n-a băut în viaţa lui înainte de meciuri, nici ca jucător, nici ca antrenor, pentru că Laur nu face asta nici măcar în viaţa de zi cu zi. Domnul Becali ştie de asemenea foarte bine că Laurenţiu iubeşte atât de mult această echipă şi îşi respectă atât de mult patronul, încât n-ar face niciodată un asemenea rău. (...) Faptul că există alţi antrenori care i se autopropun noaptea în discuţii "spontane" îl poate deturna de la direcţia în care merge adevărul, dar dacă la nivel oficial se doreşte îndepărtarea antrenorului cu cele mai bune rezultate din istoria recentă a Stelei, cu siguranţă acest lucru îl putem rezolvă cu prietenia şi respectul reciproc cuvenit", a scris Anamaria pe Facebook. 

Citește și: Becali a luat foc după egalul de la Mediaș: "Suntem ca la circ, nu jucăm nimic. E inadmisibil! Bă MM, noi jucăm ceva cu mingea la antrenamente?!" » Recunoaște că și-a sunat spionul de pe bancă!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
christianbihor
christianbihor  •  27 Februarie 2017, 23:15

Adevarul este ca la ce nivel a adus Reghe echipa asta, bucurandu-se de tot sprijinul financiar al lui Gigi, lucru care nu s-a intamplat si in erele Galca sau Radoi, nici nu ar trebui sa ii mire pe MM si pe dl antrenor ca "si-a dat drumul" patronul si impotriva lor...... era si cazul!!!!!

merace
merace  •  27 Februarie 2017, 22:41

La cati bani a luat Reghe de la fostul puscarias Gigi, e normal sa-l apere sotia! :D hahaha

485809194904413
Costel Tudor  •  27 Februarie 2017, 21:18

*** *** se baga singuri in seama , de vina este prostovanul Reghe,care fie vorbe intre noi nu are nimic cu genul masculin

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează