FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Anamaria Prodan s-a pus pe treabă » Nume noi în staff, în conducere şi în lotul lui Claudiu Niculescu

foto: Ziua de Cluj
foto: Ziua de Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 22 iunie 2012 13:27

Anamaria Prodan a preluat frîiele Universităţii Cluj şi şi-a luat repede rolul în serios. Ardelenii au efectuat cîteva transferuri importante

Cel mai proaspăt nume pe care soţia lui Laurenţiu Reghecampf l-a adus este fundaşul brazilian de 22 de ani Erico da Silva, de la echipa secundă a lui Palmeiras. Acesta se adaugă lui Paulinho, Alex Santos, Roberto Iancu, Viorel Dinu sau Dragoş Firţulescu.

Şi staff-ul tehnic a suferit modificări. Sandu Tăbîrcă, fost director tehnic al retrogradatei Voinţa Sibiu, s-a alăturat echipei antrenate de Claudiu Niculescu.

"Eu am fost rugat de doamna Prodan să vin să ajut şi am acceptat. Mai sunt câteva detalii de pus la punct, dar pot spune că în mare parte ne-am înţeles. Funcţia contează mai puţin, vin să-l ajut pe Claudiu Niculescu cu tot ce pot, în tot ce înseamnă pregătire fizică, dar şi tactică", a spus Tăbîrcă pentru Ziua de Cluj.

De asemenea, şi Aurelian Babuţan, care a ocupat pentru cîteva zile postul de director sportiv la Steaua, va ocupa un post în conducerea Universităţii Cluj.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (80)
magojanu
magojanu  •  22 Iulie 2012, 12:35
Postat de woober pe 23 Iunie 2012, 20:00

Imi spui si mie te rog cati ani ai ? Pana sa promoveze CFR cu cine tineai? Daca imi spui ca erai fan CFR si atunci tot respectul, dar ma indoiesc. Pentru ca am asistat la un meci al cfr'ului in liga a doua si erau in jur de 120 de oameni la meci . De ce urasc CFR'ul ? Nu urasc atata clubul, ci urasc suporterii . Pentru ca de cativa anisori au descoperit si ei cu ce se mananca fotbalul si nu mai ai loc de ei pe net. Voi sunteti cei care cautati scandal, voi sunteti cei care arunca cu rahat prin presa (Huliganii de la U , analfabetii, etc ) . Si va urasc pentru ca sunteti vanduti ! cati ati protestat cand a venit RMGC ca sponsor la voi?Cati ati facut ceva ?sau voua va place cianura?

Da pana sa existe CFR ne uitam dupa U dar daca performanta s-a mutat in gruia cate un ochii tot aruncamm sa vedem o echipa mai acatari. Baiul este ca noi in prostia noastra ne certam ca orbii si miticii beneficiaza de slabiciunea asta ca si corbii , La U mai tre sa aprindem felinarul rosu si oablai treaba...Daca nu sunt clujeni sa randuiasca clubul de geaba asteptam la concurenta aia ne aseaza numai iin pozitiile in care sa le fie usor sa ne-o traga...... U si CFR-stii sa calce-n picioare MITICII . Hai clujeni trebuie sa ne desteptam si noi odata pentru totdeauna. Nu vedeti ca la Buc toti is neamuri prin fotbal noi ne alegem numai cu acuzele.......

magojanu
magojanu  •  22 Iulie 2012, 12:29

oau ! a spart Universitatea , pupaza , sa-i antreneze ea , la ce gloabe i-a dat lui Niculescu, si asta ca Base , Niculescu-i de vina de situatia lui U ???? Mars la ciobanul suprem si la muls casul din muls iese ... Dar sper ca nu de la U ca nici jucatori nu au mai ramas poate transferati stadionul in Ghencea ....

monkyylover
monkyylover  •  26 Iunie 2012, 00:04

Haide U !!!

Vezi toate comentariile (80)
Comentează