FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Anca: "Meciul din această seară va fi un prim pas spre demisia lui Stoichiţă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

Fost atacant al CFR-ului, Adrian Anca mizează în această seară pe un succes al trupei lui Mandorlini, precizând că apărarea Stelei nu poate rezista în faţa cuplului Kone-Traore.

"Apărarea Stelei este şubredă. Vor avea mult de furcă apărătorii Stelei cu Traore şi Kone. Dacă roş-albaştrii vor pierde meciul din această seară, nu vor mai avea şanse la titlu.

Cred că CFR va câştiga. Probabil că pentru Stoichiţă va fi un prim pas spre demisie. Pentru clujeni, nu este bun nici rezultatul de egalitate. Vor fi trei puncte pentru CFR, veţi vedea", a declarat Adrian Anca la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  28 Februarie 2010, 20:19

Auzi si pe Anca asta. El saracu' nu mai are loc sa joace prin Liga 1 si acum e mare expert la comentarii.

chris_gali
chris_gali  •  28 Februarie 2010, 19:47

tipic pt omul pr.ost , sa-i doreasca ....raul(demisia) altuia !!!.....astia sunt romanii , cu gandul la cum sa distruga , cum sa faca rau !!!..nimik construktiv !!!!

 •  28 Februarie 2010, 19:20

Are dreptate, Kone si Traore sunt in mare forma, iar Steaua nu are aparare. Un cuplu Rada-Ghionea sau si mai bine Goian-Rada ar fi fost altceva. Steaua nu are nici o sansa sa castige campionatul, asta e clar!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează