FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA, LUNI, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Anchetă internă » Conflictul dintre Walter şi Boştină se continuă în prelungiri

Gabriel Boştină a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua.
Gabriel Boştină a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua.

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 08 martie 2012 20:32

Jucătorul susţine că a fost trimis pe nedrept la echipa secundă, iar finanţatorul Florian Walter vrea să afle dacă antrenorul a procedat corect în privinţa fostului căpitan.

Universitatea Cluj este în plin scandal intern înaintea derby-ului cu Steaua. Mijlocaşul Gabi Boştină, liderul "studenţilor" în ultimul sezon şi jumătate, a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua pe motiv de indisciplină.

Mai exact, tehnicianul Ionuţ Badea susţine că Boştină nu a participat weekendul trecut la două antrenamente programate pentru jucătorii care nu au făcut parte din lotul pentru meciul cu Rapid. Antrenorul are de partea lui mărturiile fundaşilor Gaston Mendy şi Steven Pele, indisponibili pentru partida din Giuleşti, primul fiind accidentat, iar stoperul francez, suspendat.

În schimb, Boştină afirmă cu tărie că s-a antrenat în weekend, dar nu la ora stabilită de antrenor. Varianta mijlocaşului este confirmată şi de unii dintre conducătorii "şepcilor roşii". În primă fază, finanţatorul Florian Walter a acceptat sancţiunea dictată împotriva lui Boştină pentru a nu-i submina autoritatea antrenorului Ionuţ Badea în faţa jucătorilor. Acum însă, Walter a cerut o anchetă internă pentru a afla adevărul, mai ales că Boştină este unul dintre jucătorii săi favoriţi din lotul "studenţilor".

1.192 de minute a bifat Boştină în prima jumătate a campionatului

42 de meciuri a purtat banderola de căpitan al "studenţilor" mijlocaşul de 34 de ani

ALTE ŞTIRI DESPRE U CLUJ:

Au intrat în silenzio
Conducerea tehnică şi şefii Universităţii au decis să intre în silenzio înaintea meciului cu Steaua, programat luni, de la ora 19:00. "Prin sistarea temporară a oricăror declaraţii de presă sau discuţii cu reprezentanţii mass-media, conducerea, staff-ul tehnic şi jucătorii vor putea să-şi desfăşoare în linişte şedinţele de antrenament şi îşi vor concentra întreaga atenţie asupra meciului contra echipei FC Steaua Bucureşti, rămînînd astfel departe de presiunea şi războiul psihologic şi mediatic ce se creează înaintea unui astfel de eveniment", se arată în comunicatul postat pe site-ul clubului.

50.000 de lei pentru gazon
Pentru ca suprafaţa de joc să se prezinte în condiţii optime la ora meciului cu Steaua, este nevoie de costuri substanţiale. "40.000 - 50.000 de lei sînt costurile de încălzire pentru cele 11 zile, care vor fi suportate de Consiliul Judeţean. Ne-am dorit ca, pentru meciul de luni, gazonul să arate impecabil", a afirmat Radu Raţiu, directorul societăţii care administrează stadionul "Cluj Arena".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
manolo_mandoca
manolo_mandoca  •  09 Martie 2012, 10:25

haide ''U''!!!

cuibus
cuibus  •  09 Martie 2012, 10:24

presa de la noi vaca si baletul..

numaiu1919
numaiu1919  •  09 Martie 2012, 09:31

Mah, cat de prompt scrieti despre "U" daca are meci cu oile! Daca am fi jucat cu Chiajna bag mana-n foc ca nu aparea nicio stire despre noi. Numai "U"!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează