FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone a anunțat noul căpitan al lui Dinamo după plecarea lui Anton: "Eu am hotărât"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2016 17:25

Ioan Andone a anunțat care e noul căpitan al lui Dinamo după plecarea lui Paul Anton în liga secundă din Spania, la Getafe, sub formă de împrumut până la finalul sezonului.

"Eu am trei soluții. Au fost patru, eu i-am hotărât. Nu-mi place să întreb jucătorii. Ăsta este felul meu. Și pe mine când m-a pus nea Mircea Lucescu nu a întrebat pe nimeni. 

Au fost patru, unul a plecat. Căpitani mai erau Mevlja, Rotariu și Filip. Mâine va fi căpitan Mevlja", a anunțat Ioan Andone într-o conferință de presă.

Dinamo va juca împotriva lui ACS Poli Timișoara sâmbătă, de la ora 21:00, într-un meci din etapa a doua din Liga 1.

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (19)
1426137020746816
Mihai Mitzoze  •  30 Iulie 2016, 05:56
Postat de nope pe 29 Iulie 2016, 19:56

jucatorii nu puteau pleca *

Are dreptate nope,se pare ca si negoita priveste treaba asta ca pe o afacere pe termen scurt asa o sa vinda pe sume mici dsca sr avea rabdare un sezon cu aceeasi formatie am face si performanta si ar vinde si el pe citeva milioane jucatorii chiar daca vin gratis,asa se multumeste cu bani putini si performanta ciuciu,fotbalul este o afacere pe termen lung ca nu vindem cartofi in piata

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Iulie 2016, 20:17
Postat de nope pe 29 Iulie 2016, 19:47

pentru ca in romania cei care au investit au un coeficient de inteligenta redus. tot ce spuneam este ca e normal sa fie vanduti jucatori, insa sa lua exemplul celor de la dortmund care iau jucatori tineri, ii cresc, fac performanta cu ei si abia apoi ii vand pe bani mulit. pastrand proportiile, ar putea si dinamo sa faca la fel, sa faca o echipa de tineri talentati , sa joace cu ei macar in europa league prin grupe si sa le dea ocazia sa isi arate potentialul si abia apoi sa-i vand . atunci o sa poata scoate si Dinamo pe cate unul 3 milioane sau mai mult. Asa daca la prima ocazie ii dai pe vreo 200.000 n-o sa faci nimic si-o sa ramai un club mediocru de fotbal care cum are un jucator cat de cat interesant il vinde repede pe o punga de seminte. marile performante ale fotbalului romanesc de club s-au facut in perioada comunismului cand jucatorii nu putea pleca in strainatate asa ca erau nevoiti sa ramana la steaua sau dinamo astfel ca se formau niste echipe bune care apoi faceau performante in europa.

Sunt de acord cu tine doar ca am niste completari. Anton a stat 9 luni la Dinamo, a venit gratis si a plecat pe 200k + alte posibile 700k daca jucatorul confirma. Pentru un jucator de 25 de ani care a stat mai putin de un sezon la Dinamo eu zic ca afacerea in sine nu e rea. Poate daca avea un selectioner nepartinitor avea loc si Anton la nationala in locul mortilor de Prepelita sau Hoban. Cu mutarea asta teoretic s-ar face loc unor jucatori precum Tarcoveanu sau Serban care ar trebui sa evolueze pe strategia expusa de tine, ei fiind jucatori mult mai tineri.

nope
nope  •  29 Iulie 2016, 19:56

jucatorii nu puteau pleca *

Vezi toate comentariile (19)
Comentează