FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone: "Aduc fanii la stadion, unesc vestiarul şi iau titlul" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iunie 2010 00:00

"Fălcosul" şi-a pus deja la punct strategia pentru noul sezon. Cuvîntul de ordine? Disciplina!

"Vreau să readuc fanii la stadion, apoi să iau campionatul. Atenţie, nu sînt Mesia, sînt doar un antrenor! Jucătorii mă pot ajuta să readucem performanţa la Dinamo.

Sper să unesc vestiarul. Vreau disciplină de fier, o să fie bine dacă fotbaliştii se respectă pe ei şi pe mine. În primul an, trebuie să luăm cel puţin un trofeu, asta se cere aici", a declarat Ioan Andone.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  15 Iunie 2010, 12:30

Bravo Ando,esti un roman adevarat,din gura sintem cei mai tari.Noroc ca nu ma cred si eu vreun mare bancher,ca tot nu a-si cistiga ceva.Esti penibil Ando,de fapt ca 90% dintre romani.

cszone09
cszone09  •  15 Iunie 2010, 11:36

Si esti fericit ca jegosii aia de la cfr Ungaria castiga campionatul cu arbitrii si aranjamente?:| pt gazistu :)

redbuldog
redbuldog  •  15 Iunie 2010, 10:17

Daa nea Ando asa sa faci eu iti urez mult succes!Insa ca o sa reusesti e greu de crezut..Atata timp cat se face ,,marea reconstructie” cu Lobby,Cap de Zmeu,Izvoranu, Teodorovski,Miranda..se ignora L.Ganea,Paun,Chiacu si alti tineri si se merge pe formula Moti-Scarlatache in aparare e aproape imposibil..credeti-ma !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează