FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VASLUI 1-2

Andone: "Am dominat fără drept de apel, meritam victoria. Aşa a vrut soarta azi să nu cîştigăm"

Ioan Andone
Ioan Andone

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2010 00:00

Tehnicianul lui Dinamo, Ioan Andone, spune că nu are ce să le reproşeze jucătorilor săi, care au dat dovadă de dăruire, însă şansa nu a fost de partea "cîinilor" azi.

"Am făcut şi azi greşeli în apărare, dar am dominat jocul în permanenţă, meritam victoria. I-am rugat, sînt greşeli colective, nu individuale. Sînt chestii de concentrare sau de siguranţă prea mare în sine. I-am dominat fără drept de apel, am pus presiune, ne-am creat ocazii de gol. Aşa a vrut soarta azi, din păcate ne îndepărtăm de podium. Urmează o săptămînă grea, meci în cupă, apoi la Urziceni.

L-am pierdut şi pe Cristea azi, a ieşit accidentat, vom vedea ce vom face. E greu, e o perioadă grea. Jucătorii s-au angajat la efort azi, nu am ce să le reproşez, greşelile sînt omeneşti. Dacă stai să te aperi nu faci greşeli, dacă încerci să joci, greşeşti.

M-am bucurat pentru Danciu, pentru forma lui bună, o să mai rulez lotul. A fost contact, s-a văzut clar. N-a avut curajul să dea al doilea penalty. E treaba comisiilor de ce nu a dat. I-a fost frică. Am avut două penalt-uyri, nu ni s-a acordat unul.

N'Doye a şutat bine, dar n-a fost să fie. Trebuie să fii cretin să crezi că Ousmane are primă la fiecare gol de 2.000 de euro. Chiar am întrebat asta, nu e deloc adevărat.

La meciul ăsta aveam primă, la 19:15 au venit şefii şi ne-au anunţat că avem primă. Din păcate, nu am luat-o, la Braşov nu am avut primă", a spus Andone la conferinţa de presă de după meciul pierdut cu 1-2 în faţa lui FC Vaslui.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (42)
ornitoric
ornitoric  •  20 Septembrie 2010, 10:28

Cand nu ai solutii este bine sa lasi pe altul !!!

sundancekid
sundancekid  •  20 Septembrie 2010, 00:49

Pai mai emeradule voi de ani de zile nu mai reprezentati nimic !! Noi de bine de rau tot in fata suntem chiar daca nu mai luam campionatul ! Voua v-au luat locul echipele din Ardeal pentru ca sunteti lefteri adica niste sarantoci !!! E normal sa nu vina multi la meci pentru ca prefera Ozzie Osbourne sau Guns'N Roses decit putorile astea !! Hai Pa si da drumul la saracie sa inunde Bania !!! iN AFAR DE rM.vILCEA SI TG.JIU NU ESTEM NIMIC !!SARACILOR !!

cristobal
cristobal  •  20 Septembrie 2010, 00:41

De cand a venit la echipa mr ANDONE are o singura vb"AM DOMINAT MECIUL TREBUIA SA CASTIGAM".NU SIMTE JOCUL.CU EL ANTRENOR NU STIU DACA PRINDEM CUPELE EUROPENE.VB LU BORCEA"CU NOI DA GOLURI CINE VREA SI CINE NU VREA"

Vezi toate comentariile (42)
Comentează