FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, SÂMBĂTĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Andone a refăcut calculele: "Ar fi trebuit să fim pe locul doi, în spatele Stelei"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 12:39

Ioan Andone a ținut să le tansmită suporterilor lui Dinamo că nu are o problemă cu faptul că este contastat, cât timp aceștia încurajează echipa. 

"M-aș bucura ca galeria să-mi strige mie demisia și să încurajeze echipa. Nu e o problemă pentru mine asta, am trecut prin multe. Nu am avut nicio ședință, nu m-am văzut cu Ionuț Negoiță. Am vorbit seara cu el la telefon", a spus antrenorul dinamovist la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Astra.

Andone este de părere că punctele pierdute din vina arbitrajelor au costat-o pe Dinamo o clasare pe podium la finalul turului. 

"Nu sunt mulțumit cu locul 6. Dacă punem punctele pe care le-am pierdut din alte cauze, nu din cauza noastră, eram pe locul 2. Mă aștept ca în retur să fie reversul", a adăugat Ioan Andone.

Dinamo întâlnește Astra pe teren propriu, în prima etapă din retur, sâmbătă, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  28 Octombrie 2016, 20:37
Postat de travka pe 28 Octombrie 2016, 18:03

Tot în spatele Stelei...ca în toată istoria voastră de la înființare și pana azi hahaha

HAhaha ce prost esti frustratule, care steaua ma ***??? fecesebe si atat, restul e doar in imaginatia voastra saraca cu duhul............auzi la prostovanii astia viseaza la steaua, si ei au doar fecesebe. :)))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

132331260571303
Popa Basca  •  28 Octombrie 2016, 19:00

Pai,mai nea Ando,daca s-ar fi jucat corect si ai fi fost dupa FCSB (Steaua nu mai exista,o asteptam sa reapara),ai fi fost pe locul 3-4,nicidecum pe doi.Nu sunteti singurii furati din liga.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  28 Octombrie 2016, 18:19

Cam slab la aritmetica, nea Ando... Eu cred ca trebuia sa ai fix 39 de puncte, plus un bonus de 5-6 puncte ca esti simpatic. Deci, lejer peste Steaua. Cat despre retur, cine stie pe unde o sa fii, asa ca mai bine mergi pe burta...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează