FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone continuă războiul cu Mutu: ”Suntem la ședință cu părinții?!”

Despre fotbal, Andone și-a făcut calculele:
Despre fotbal, Andone și-a făcut calculele: "Dacă batem CFR ne apropiem la 7 puncte de Steaua, până la finele lui 2016 vrem să refacem terenul pierdut față de locul 1"

Articol de - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 00:00

Andone transmite un mesaj clar conducerii referitor la subiectul ultimei luni ce-l privește direct, dacă va continua sau nu în siguranță ca antrenor al ”câinilor”.

Ioan Andone a prins curaj după eliminarea en fanfare a Astrei din sferturile Cupei Ligii și a pus lucrurile la punct ieri, înainte meciului extrem de important cu CFR Cluj, o altă contracandidată la play-off.

Antrenorul de 56 de ani nu consideră că e necesară o întrevedere în trei, cu Ionuț Negoiță și cu Adrian Mutu, pentru a lămuri divergențele cu managerul general.

  • "Nu-i adevărat că Mutu mă poate demite! Că tot aud că mi se spune: "Te demite Mutu! Mutu caută antrenor". N-are cum să mă demită niciun Mutu! E subiect închis pentru mine, că se supără sau nu, nu mă interesează. Și de ce să ne cheme Ionuț Negoiță la discuții, ce, suntem la ședința cu părinții?!"
  • "Nici nu ar fi logic să mă schimbe Mutu pe mine. Patronul este cel ce mă poate schimba, el e cel care dă banii. Cu el am semnat contractul, cu nimeni altcineva. Să nu mai aud comentarii, că nu-mi convin. Am tăcut din gură când a fost rău, acum fiecare să stea pe partea lui!"
  • "Adi e director general, își face treaba, are de învățat, știe toată lumea asta, recunoaște chiar și el că are de învățat. Eu știu ce trebuie să facă el. Dacă nu știe, îi mai spun, că părul ăsta alb îl am de la fotbal."
  • "Până la urmă, n-am nicio ceartă cu Mutu. A fost în vestiar după meciul cu Astra, a felicitat echipa. Dacă m-a felicitat și pe mine? Normal, asta ar fi fost ultima..."
  • "Nu cred că dacă vine vreun investitor indian mi-e poziția în pericol. Greu mai găsesc ei oameni să se înhame la Dinamo! Nu e muncă ușoară aici. E un contract în vigoare, cât e domnul Negoiță, îl respectăm, când o veni altcineva, nu putem ști"
  • "Cum să-l întreb pe Negoiță: "E adevărat că umblați după antrenor?". Ce, sunt penibil? Eu sunt antrenor, dacă nu-s rezultate, sunt eu de vină, dacă învingem e și meritul meu. Cu Ionuț sunt în aceeași relație ca la început, nu s-a schimbat nimic. Normal că după anumite rezultate, eram supărați, dar s-au mai îndreptat lucrurile. Am discutat cu el și despre transferuri, am mai avea nevoie pe două-trei posturi"
  • "Atmosfera e foarte bună, patronul a dat și o primă băieților după victoria cu Astra. Până la urmă, fiecare să-și facă treaba. Și Mutu ține de o organigramă, iar acolo nu scrie că schimbă antrenori."

"Este un meci special pentru mine, CFR e a doua echipă a mea, la care am avut cele mai bune rezultate ca antrenor. Oricum, va fi o partidă frumoasă, joacă două formații care fac fotbal. Să nu primim gol, de dat dăm sigur"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

30.000 €a primit echipa pentru eliminarea Astrei din Cupa Ligii

Inbox

  • Chiar dacă Gigi Becali spune că-l vrea pe "Bizon" în continuare, Andone nu crede în această idee: "Păi nu l-a luat pe Alibec, ia doi stângaci în atac?! Nu cred. Deocamdată, Gnohere are contract cu noi".
  • Palici face în continuare terapie, nu este sigur că va fi nici măcar în lotul de 18 diseară. Azi, se decide dacă joacă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează