FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone critică o decizie a lui Negoiţă și spune cum i-ar fi pedepsit el pe scandalagiii din echipă

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 20:28

Ioan Andone, fostul tehnician al celor de la Dinamo, aruncă săgeţi cu privire la strategia adoptată de echipa din "Ştefan cel Mare" în vară, atunci când a renunţat la mai mulţi jucători importanţi din sezonul trecut.

" Dinamo n-are un lider în teren. Jucătorii nu mai au atitudine, agresivitate. La Dinamo lucrurile nu evoluează bine din cauza unei strategii care a fost rău pusă la punct în vară. Trebuie să ai grijă ce jucători aduci, ce pregătire faci. Începând din această vară, lucrurile nu merg bine la Dinamo", a declarat "Fălcosul".

În plus, Andone contestă decizia lui Negoiţă de a desfiinţa echipa secundă, loc unde ar fi ales să-i trimită pe petrecăreţii din lotul lui Dinamo. 

"Aş lua măsuri drastice împotriva jucătorilor care au făcut ce au făcut. I-aş fi trimis la echipa doua, dar a dispărut, ceea ce e o altă prostie făcută de Dinamo vara aceasta", a declarat Ioan Andone, pe facebook-ul Telekom Sport România. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1113926561959851
Ionut Ernuteanu  •  01 Noiembrie 2017, 08:04

...nea Ando, astfel de măsuri trebuiau luate când erați antrenor...din ce am înțeles în mandatul dv, în cantonamente se regăseau astfel de 'practici'...secundul mihăescu știe mai bine...ps. de-asta l-am apreciat întotdeauna pe Pițurcă,nu ținea cont de nume de jucători,că e sau nu căpitan,lua masuri radicale imediat, pe când mesajul 'bravului' miriuta s-a schimbat radical!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează