FOTBAL  »  Superliga  »  FC TIMIŞOARA - DINAMO 4-1

Andone e furios după înfrîngerea cu Timişoara: ”O să schimb toată apărarea!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 22 mai 2011 10:39

Ioan Andone a anunţat ieri că va tăia în carne vie în perspectiva finalei de Cupă, cu Steaua, care, oricum, ar putea fi ultimul său meci pe banca roş-albilor

- Domnule Andone, e un scor corect 4-1 pentru Poli Timişoara?
- Trebuie să recunosc că adversarul a meritat victoria din plin, noi n-am contat. Am făcut un meci foarte, foarte prost. Ne-am calificat cu noroc în Europa League, dar nu sînt supărat, ci foarte resemnat.

- Ce se întîmplă cu apărarea dinamovistă de joacă aşa cum joacă?
- Referitor la acest subiect, mi-e clar: pentru finala cu Steaua o să schimb toată apărarea! N-am alte soluţii. Asta e, nu am ce să le fac altceva fundaşilor.

- Din nou locul 6 pentru Dinamo. Nu e dezamăgitor?
- Am sperat la altceva cînd am venit în vară. Mi-e ruşine şi mie! Şi la Timişoara am sperat la un meci egal, să nu luăm gol, dar nu jucînd aşa. Nu mai zic nimic, mă doare să văd echipa jucînd aşa după ce repetăm atît la antrenamente.

"Ne-am dorit să cîştigăm, dar am dat de-o echipă tare. Sperăm să mai salvăm ceva cu Cupa, trebuie să schimbăm registrul tactic pentru meciul cu Steaua. Nu mai promitem nimic că, din păcate, nu realizăm prea multe"
Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo

"O înfrîngere ruşinoasă la Timişoara. Am stricat tot într-un singur meci. Dacă vom juca aşa şi cu Steaua, nu avem nici o şansă. Jucătorii să-şi revină, altfel va fi de rău!"
Cristi Borcea, acţionar Dinamo

"Am vrut să spălăm din dezamăgirea pierderii campionatului. Poate vom ajunge totuşi în grupele Ligii"
Srdjan Luchin, fundaş Timişoara

"Mă bucur că am îndeplinit ultimul obiectiv realizabil în acest final de campionat, putem sărbători asta. Am mai reparat un pic din ce-am stricat în meciul cu Oţelul Galaţi"
Duşan Uhrin junior, antrenor Timişoara

"Poli este mult peste Oţelul şi peste Vaslui. Am luat tot ceea ce ne-a fost permis să luăm în acest sezon"
Marian Iancu, patron Timişoara

"Fanii au arătat un devotament foarte mare, chiar dacă am ratat titlul la Galaţi"
Nikola Ignjatijevici, mijlocaş Timişoara

"E o victorie importantă, pentru că este o diferenţă mare între a juca în preliminariile Champions League sau Europa League. Mă doare pentru că am fost cea mai bună echipă din campionat"
Stefan Nikolici, atacant Timişoara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
dd....
dd....  •  25 Mai 2011, 09:47

Daca Poli e mult peste Otelul,asa cum bate campii Iancu,acest lucru s-a vazut in meciul direct disputat la Galati,unde si arbitrajul a fost de partea frustratului de Iancu.Nu mai avem onoare nene Iancule.

bluev1bes
bluev1bes  •  23 Mai 2011, 11:53
Postat de reddog27 pe 22 Mai 2011, 05:24

IAR VOI PUPA P U L E LOR DIN TIMISOARA CLANTA MULTA IN FRUNTE CU UMFLATUL DE CIOROI CARE VA CONDUCE,MULTA MUIE BV.OTELUL

OF OF nu va inteleg ce-i cu ofticarea asta la voi ca ati pierdut :)))

calin_p
calin_p  •  22 Mai 2011, 23:10

Cineva zicea mia demult pe forum ca andone ar fi bun de prof de sport la liceu... eu zic ca la un liceu slab de provincie. Daca iubeste cu adevarat echipa ar trebui sa plece singur. Dar poate ca banii pompati de Becali in andone pentru a face din Dinamo echipa de antrenament a jucatorilor lor exprirati merita "efortul". Ne pare rau pentru tine andone (unfotbalist apreciabil) ca ai devenit sluga lor, dar suferim dupa fiecare meci al echipei si asta nu e ok. Te rog, just go.... chiar si inainte de finala daca vrei sa le dai o palma becaliotzilor

Vezi toate comentariile (33)
Comentează